18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

KARATE: Grand Prix Croatia prvi turnir u drugom dijelu karate sezone!

Odmor od školskih obaveza, ne znači i odmor u karate svijetu, nego samo promjenu načina treniranja i pripremu za drugi dio sezone. Karate treninzi karate kluba Međimurje dopunjeni su treninzima snage u teretani u sklopu AGC Aton, a početak drugog dijela sezone odrađen je proteklog vikenda u Samoboru. Grand Prix Croatia u 3 dana okupio je 1600 natjecatelja iz 25 država i 213 klubova.

U petak su na tatami izašli kadeti Tibor Kovačić (-70kg), Dominik Murković (-57kg), Lovro Rozman i Mihael Siric (+70kg). Kadeti ovog puta nisu imali sreće i zaustavljeni su u drugom kolu bez mogućnosti repasaža i dolaska do medalje.

U subotu je Lucija Lesjak pokazala da i sa ozljedom može do zlatne medalje. U kategoriji mlađih seniorki (+68kg), nakon 3 pobjede ulazi u finale i osvaja zlatnu medalju. U sve 4 borbe njene protivnice nisu uspjele niti jednom poentirati što je dokaz Lucijine forme.

Natjecatelji su bili pod budnim okom trenera Kristijana Lesjak i jednog suca karate kluba „Međimurje“ Adrijana Marcijuša.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE