Judaši Zrinskog postali ekipni prvaci Hrvatske!

Protekle subote, 25. svibnja, održalo se Prvenstvo Hrvatske za djevojčice i dječake u Dubrovniku. Na Prvenstvu je nastupilo 320 natjecatelja iz 55 klubova.

Natjecatelji Zrinskog bili su Roko Krklec (-34kg), Iker Novak (-50kg), Petar Balunović (-55kg), Meris Ramadani (-60kg) i Mihael Vidaković (-66kg).

Ikerova kategorija do 50kg brojala je 30 natjecatelja, a on je ostvarivši četiri pobjede ušao u finalni blok. U finalu je diskutabilnom odlukom sudca izgubio borbu i postao viceprvak Hrvatske.

Petrova kategorija do 55kg brojala je 31 natjecatelja. Petar je ostvarivši također četiri borbe ušao u finalni blok. U finalu je krenuo agresivno od prve sekunde te sa brzim bacanjem i primanjem zahvata držanja ponovno postao prvak Hrvatske.

Merisova kategorija do 60kg brojala je 20 natjecatelja. Prvu borbu imao je sa favoritom kategorije koji je kasnije postao prvak Hrvatske. Borba je bila neizvjesna  i teška te nažalost otišla u korist protivnika. Ulazi u repasaž, gdje je nanizao četiri pobjede i osvojio treće mjesto.

Mihaelova kategorija do 66kg brojala je 12 natjecatelja. Ostvarivši tri pobjede ušao je u finalni blok. U finalu nažalost nije izvukao deblji kraj, falilo je malo više samopouzdanja, zbog čega gubi gubi te time postaje viceprvak Hrvatske.

Na Prvenstvu Hrvatske sudjelovao je i Roko Krklec koji nažalost nije uspio ponoviti prošlogodišnji rezultat gdje je bio viceprvak Hrvatske te ovo natjecanje završava bez plasmana.

Nakon sjajnih pojedinačnih rezultata sreći nije bilo kraja jer su naši judaši pomeli konkurenciju i u ukupnom poretku dječaka osvojili pehar za prvo mjesto gdje su postali prvaci Hrvatske te iza sebe ostavili 54 kluba.

Ovi sjajni pojedinačni rezultati donijeli su nam i pehar za ukupno prvo mjesto među dječacima, što je izvanredan uspjeh za naš klub. Ponosni smo što smo iza sebe ostavili 54 kluba i dokazali da se trud, rad i zajedništvo isplate. Čestitke svim natjecateljima i zahvalnost svima koji su nas podržavali. Idemo dalje, još jači i spremniji za nove izazove, govori trener Filip Šeketa.

Judo klub Zrinski Judo klub Zrinski Judo klub Zrinski Judo klub Zrinski Judo klub Zrinski

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE