Izbornik Bišćan pozvao Štefulja, ‘preskočio’ Vizingera za U-21 Hrvatske

Hrvatska mlada reprezentacija okupit će se 31. kolovoza u Zagrebu, a prvu utakmicu odigrat će 3. rujna, kada će na stadionu NK Varaždin ugostiti Grčku. Slijedi gostovanje u Češkoj, s kojom će se mladi Vatreni susresti 7. rujna, sve u sklopu kvalifikacija za EP U-21.

Poznati su igrači na koje računa izbornik Igor Bišćan, pravo nastupa i dalje imaju i dva mlada međimurska igrača, ali je pozvan samo jedan Daniel Štefulj.

– Nisam bio u kontaktu s izbornikom Bišćanom, nije bilo poziva s njegove strane zadnjih mjeseci, ali ne zamaram se s time, najvažnije je da budem pravi u klubu, kazao je kratko na pitanje o odnosu s izbornikom i pozivom u mladu reprezentaciju u razgovoru za Međimurske novine Dario Vizinger pred mjesec dana.

Izbornik je za navedene utakmice pozvao 23 igrača te uputio još sedam pretpoziva. Hrvatska U-21 trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu u kvalifikacijskoj skupini s četiri odigrane utakmice i šest osvojenih bodova.

Među 23 pozvana igrača je i Međimurec lijevi bočni Daniel Štefulj koji je prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača u momčadi Rijeke.

Nažalost, izbornik Bišćan nije uvrstio Nedelišćanca Darija  (35 utakmica, 23 gola) na glavni popis, te je na njegovu adresu stigao samo pretpoziv.

Ispred njega za napadačke pozicije konkuriraju Sando Kulenović (16 utakmica, 0 golova), Ivan Dolček (21 utakmica, 1 gol), Mario Čuže (30 utakmica, 9 golova), Petar Musa (31 utakmica, 14 golova). Podaci su iz prošle sezone i to iz ligaških nastupa.

Iako mu napad ne funkcionira baš nešto, Bišćan je nastavio ignorirati sjajnu formu i  učinak napadača Celje koji bi uskoro mogao napraviti transfer u puno jaču ligu.

(dz, nl)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE