8 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

IV. HNL: 7. kolo donosi dva međimurska ogleda u Čakovcu i Dunjkovcu-Pretetincu

U prošlom kolu Omladinac je upisao prvi bod i pobjedom protiv Zelengaja ima priliku da ih prestigne i prepusti im fenjer. U međuvremenu ekipa Danijela Štefulja pojačana je dva mlada igrača iz Međimurja, Rališom i Meglićem i naravno da očekuju pobjedu.

Dinamo iz Domašinca ispustio je bodove protiv Omladinca kod kuće, pa ih želi negdje nadomjestiti. Ne znamo hoće li im to uspjeti kod Ivančice, koja je samo tri boda udaljena od prvog mjesta.

U nedjelju prijepodne međimurski derbi u Čakovcu između Sloge i Mladost Kometa obećava otvorenu borbu i neizvjestan rezultat. U još jednom srazu međimurskih predstavnika Međimurec je favorit protiv novajlije u ligi Mladosti (SM). Gosti su iznenađujuće dobro startali i bit će tvrd protivnik igračima Antuna Jukića.

Pomlađeno Nedelišće ide na noge lideru na tablici iskusnoj ekipi Bednje i teško će tamo doći do bodova. Dinamo Palovec je na teškom ispitu, jer Jalžabet teško ispušta bodove kod kuće.

Parovi i satnica:

subota, 5. listopada: Omladinac – Zelengaj, Ivančica – Dinamo (D)

nedjelja, 6. listopada: Sloga – Mladost Komet (10 sati), Bednja – Nedelišće, Jalžabet – Dinamo (P), Međimurec – Mladost (SM) i Dubravka Zagorac – Nedeljanec.

Poslijepodnevne utakmice igraju se od 15 sati. (md)

Foto: NK Međimurec/Facebook

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE