IO MNS: Jednoglasno prihvaćena sva izvješća

Uz stroge epidemiološke mjere u prostorijama NK Nedelišće održana je 13. sjednica Izvršnog odbora MNS.

Predsjednik Mato Kljajić izvijestio je članove o aktivnostima koje su se dogodile od protekle sjednice. Nažalost, prekinulo se jesensko natjecanje i odgodilo za proljeće 2021. Otvoren je teren s umjetnom travom na stadionu SRC Mladost u Čakovcu kojeg je financijski pomogao i Hrvatski nogometni savez. Povjerenici su podnijeli svoja izvješća o radu za jesenski dio sezone 2020/2021 koja su jednoglasno prihvaćena.

Izvješće o svojem radu instruktora MNS Damira Lepena-Juraka je uz pohvalu Komisije za mlađe uzraste i Izvršni odbor s velikim zadovoljstvom prihvatio.

Izvršni odbor je pokrenuo postupak izmjene Statuta MNS u svezi izvanrednih situacija održavanja Skupštine i načina glasovanja. Jednoglasno je prihvaćen plan rada i financijski plan za 2021. u kojem je predviđen prihod od 576.000 kuna.Utvrđen je broj zastupnika Skupštine MNS i njihovih glasova. Skupština broji 77 zastupnika sa pravom na 284 glasova. Donijeta je odluka o vremenu i načinu preregistracije igrača koja će krenuti od 18.siječnja 2021. i završiti do 22. veljače 2021.

Zbog epidemiološke situacije sa korona virusom i odluka Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske ove godine neće biti malonogometnog klupskog prvenstva MNS.

Ostavi komentar