13.9 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

II. MNL: Predstavnik NK Strahoninec Žunić udario suca Toplišnjaka punom šakom

Približava se kraj nogometne sezone i u svim međimurskim ligama, a u II. MNL-skupina A vodi se velika borba za naslov prvaka, pa su tenzije povišene.

Međutim, u nedjelju se u Strahonicu gdje je odigran derbi ove lige u kojem je gostovalo Bratstvo iz Jurovca (1:2), sve pretvorilo u težak i nemili incident nakon kojeg je morala intervenirati policija. Naime, nakon posljednjeg sučevog zvižduka prema prvom izvješću delegata Zorana Hajdinjaka citiramo: “u teren je utrčao domaći predstavnik Vladimir Žunić koji je zatvoreno šakom udario glavnog suca u predjelu lica. Na intervenciju je pozvana policija jer je bilo dosta vike, poglavito od domaćih navijača”.

Prema videu koji je osvanuo u komentarima odigranog susreta na Facebook stranici NK Strahoninec, vidljivo je da je nekoliko navijača po svemu sudeći domaćeg sastava bilo spremno za obračun sa sucem i prilikom odlaska sa igrališta, te da su četiri prisutna policajca imali dosta problema da ih bez dodatnog incidenta isprate s mjesta događaja.

Domaći su na istom mjestu priznali da su izgubili zbog svoje nespretnosti, ali se žale i na odluke suca. Tko bi bio više nezadovoljan nakon utakmice zbog sudačkih odluka teško je za reći, jer osim što su gosti dobili penal iz kojeg su poravnali na 1:1 za kojeg delegat Hajdinjak kaže da je “prestrogo dosuđen”, sudac Toplišnjak je zadržao sličan kriterij i prema službenoj osobi MNS-a za nadzor utakmice i domaći sastav u 90. minuti dobio je priliku za pobjedu s bijele točke. Međutim, za razliku od gostiju, Strahoninec nije realizirao najstrožu kaznu i nakon toga još k tome bio “kažnjen” za promašaj, jer su gosti u sučevoj nadoknadi zabili iz jednog napada i slavili pobjedu.

Uglavnom, Strahoninčani su propustili veliku priliku da osvoje sva tri boda s kojima su mogli učvrstiti vodstvo na tablici i nakon toga se teško pomirili s porazom koji ih je nažalost koštao čelne pozicije i došlo je do incidenta o kojem se priča.

Sudac Toplišnjak nakon utakmice zatražio je prema službenom zapisniku liječničku pomoć, Međimurski nogometni savez zatražio je dodatna izvješća od svih aktera, a kako saznajemo i PU međimurska istražuje cijeli slučaj.

Foto: Screenshot Facebook

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE