6.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Ovaj petak počinje nogometna groznica, Hrvatska prvu utakmicu EP-a igra u nedjelju

Obično je sve drugo završilo, samo se pratilo i gledalo svjetsko ili europsko nogometno prvenstvo. Međutim zbog korone ove godine još uvijek traju amaterska nogometna natjecanja u našem kraju, tako da će se raspored prilagođavati utakmicama Hrvatske koja prvu fazu EURO 2021. igra od kraja ovog tjedna u Engleskoj i Škotskoj.

Europsko prvenstvo starta ovaj petak 11. lipnja u 21 sat utakmicom između Italije i Turske u Rimu. Nakon toga slijedi nogometna groznica koja će potrajati do 11. srpnja kada je na rasporedu finale.

Koliko vrijedimo tek treba vidjeti

Iako uvijek nema prave nogometne euforije, ali sigurno će od nedjelje 13. lipnja kada Vatreni igraju prvu utakmicu sve opet biti u znaku crveno bijelih kvadratića, kako diljem Hrvatske, tako i u Međimurju. Pripreme u kafićima već su počele.

Engleska i Hrvatska igraju u nedjelju na Wembleyu s početkom od 15 sati.

Sve o utakmicama hrvatske reprezentacije na EURO 2021., analizu igrača i mogućeg sastava Vatrenih, kao i naših protivnika, gdje možete pratiti sve utakmice donosimo u velikom tekstu u novom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti na svim našim prodajnim mjestima diljem Međimurja i šire.

foto: Saša Miljević/PIXSELL

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE