5.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Hodošan odustao od igranja u HEP Superligi

Igračice Hodošana u subotu su u 2. kolu HEP Superlige trebale gostovati u Malinskoj i Crikvenici, ali od toga ništa jer su zbog problema s nedostatkom igračica odustale od natjecanja u najvišoj hrvatskoj ligi.

Već smo u izvještaju za utakmicu 1. kola protiv Bjelovara spomenuli da je zbog Covida-19 u zadnji čas propao dolazak dobre mlade Indijke iz Španjolske, da registraciju nije produžila Slovenka Manca Fajmut te da je s aktivnim igranjem prekinula Bojana Poljak, a nije se više računalo ni na Zadranku Mateju Omblu.

Pokušan je prelazak u 1. HL istok, koji Hrvatski stolnoteniski savez nije dozvolio, a u slučaju odustajanja su im prijetile stroge sankcije. Zato je 1. kolo, protiv Bjelovara, Paula Markati odigrala  s djevojčicama koje su daleko od toga ranga.

Nisu se niti mogle uklopiti u protokole HSTS-a za preventivu od epidemije, a zbog brige za zdravlje djevojčica daljnje igranje otklonili su i njihovi roditelji.

Zato je klupska uprava na čelu s predsjednikom i voditeljem ekipe Josipom Markatijem, bez obzira na moguće sankcije, donijela odluku o konačnom odustajanju od natjecanja u najvišem hrvatskom rangu. (Franjo Flac)

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE