7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Globusu 4 medalje sa seniorskog Prvenstva Hrvatske, Franjo Horn osvojio zlato

U subotu i nedjelju 23. i 24.02.2019. u dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu održano je Prvenstvo Hrvatske u karateu u borbama za seniore, te katama za seniore i veterane.

Na prvenstvu su nastupili članovi Karate kluba Globus iz Čakovca-Male Subotice te osvojili 4 medalje.

Prvog dana prvenstva nastupili su Elena Kečkeš koja je osvojila 3. mjesto i brončanu medalju u kategoriji seniorke do 50kg, te Filip Novak koji je u kategoriji seniori do 67kg osvojio 5.mjesto, te unatoč odličnom nastupu ostao korak do medalje.

Drugog dana prvenstva najveći uspjeh ostvario je Franjo Horn koji je osvojio naslov prvaka Hrvatske u kategoriji veterani kate 50+, te 2.mjesto u kategoriji veterani kate 35+. Medalju je osvojila još i Andreja Fegeš koja je u kategoriji veteranke kate 35+ osvojila 3.mjesto. Ovim rezultatima osvojeno je i ukupno 2. mjesto u poretku Prvenstva Hrvatske u katama.

Natjecatelje su pratili treneri Mladen Vizinger i Dejan Slukić, a na državnom prvenstvu sudio je naš Tomislav Magdalenić

Iz karate kluba Globus zahvaljuju se Gradu Čakovcu, Međimurskoj županiji, te svim ostalim sponzorima, donatorima i prijateljima kluba na pomoći i podršci u svakodnevnom radu.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE