4 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Što očekuje Filip Ude od nastupa na Europskom prvenstvu?

Europsko prvenstvo u gimnastici za seniore i juniore će se održati od 9. do 13. prosinca u Turskoj u gradu Mersin. Međimurski gimnastičar Filip Ude osvrnuo na nadolazeće Europsko prvenstvo, a također je komentirao ostale događaje u 2020. godini, uključujući CRO-GYM ligu, iskustvo s koronavirusom te Ljetne olimpijske igre u Tokiju sljedeće godine.

– Ova 2020. je svima bila jako čudna i teška godina. Od početka sezone imali smo samo dva natjecanja, Svjetski kup u Australiji i Svjetski kup u Bakuu gdje su nas nakon kvalifikacija potjerali doma i to je bilo to. Cijele godine dobro sam trenirao i dobro sam se pripremao. Mislio sam da će u drugoj polovici godine biti dosta natjecanja, no sve je nažalost otkazano. Jedino nas je spasila CRO-GYM liga gdje sam se stvarno dobro pripremio i pobijedio, rekao je Ude.

– Što se tiče Olimpijskih igara, za sad su druge godine, no to ćemo vidjeti hoće li se održati. Ja još nemam vizu za Tokio, ali postoje neke male šanse, pa ću dati sve od sebe da napravim najbolje što mogu u ovom trenutku. Krajem godine Europsko prvenstvo, prvi put u mojoj karijeri u dvanaestom mjesecu veliko natjecanje. Bio sam super spreman prije tri tjedna, no nažalost dobio sam koronu i dva tjedna sam morao biti u samoizolaciji. Naravno, to me je vratilo natrag. Sad dan po dan, idemo na Europsko, nadam se da ću ući u formu da u četvrtak na kvalifikacijama napravim cijelu vježbu. Svaki dan se sve bolje osjećam i nadam se da će sve biti u redu, zaključio je.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE