16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Novi uspjeh malih gimnastičarki GK “Nedelišće” na turniru “Morčić kup”

U organizaciji GK “Rijeka” održan je 5. Turnir u gimnastici “Morčić kup” u osnovnom programu muške i ženske sportske gimnastike u dvorani “Dinka Lukarića” na Kozali 14. svibnja.

Na natjecanju je sudjelovalo gotovo 400 natjecatelja, uključujući i male gimnastičarke iz Gimnastičkog kluba “Nedelišće”, koje su ostvarile izvanredan uspjeh u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Tako su u kategoriji 5. – 2014. godište, nastupile Erika Ščerbić, Mila Maček, Ana Marija Tkalec i Vita Špoljarić Korunić

U kategoriji 7. – 2012. godište, nastupila je Zara Krizman, a u kategoriji 8. – 2011. godište – Marta Kutnjak

U kategoriji 3. – 2016. godište, nastupila je ekipa u sastavu Nora Žnidarić, Nera Frančić, Emeri Regina Obase, Vita Srnec i Sara Novak, te u višeboju osvojila ukupno 2. Mjesto i srebrnu medalju, dok je u pojedinačnoj konkurenciji, u kategoriji 6. – 2013. godište, Karla Korunić osvojila 17. mjesto, a njezina klupska kolegica, Eva Vinković 2. mjesto i srebrnu medalju.

Ovo je drugi nastup gimnastičarki Nedelišća na službenim natjecanjima u sportskoj gimnastici, stoga im upućujemo velike čestitke za izvrsne rezultate.

Također, čestitamo njihovim trenerima Ričardu Crnjacu, Stelli Petran i Maji Horvat na pripremi za ovo natjecanje, kao i trenerici Vesni Stare Crnjac na stručnoj pomoći tijekom natjecanja.

 

Izvor i foto: GK “Nedelišće”

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE