Tijana Korent sutra predvodi reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Njemačkoj

Tijana Korent

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija spremna je za sutrašnji početak Europskog prvenstva kojem je do nedjelje domaćin München.

Međimurka Tijana Korent već je bila u dva finala preskoka (2013. i 2020.), a kao najiskusnija reprezentativka najavila je nastup na EP.

– Nemam neke velike najave za ovo EP. Došli smo ovdje kao ekipa da ove mlađe cure steknu iskustvo, možda više da Ana i ja budemo podrška, jer svi znamo koliko su Europska prvenstva jaka. S moje strane bilo bi čudno reći da očekujem finale, nikada to nisam najavljivala. Želim samo odraditi svoje skokove najbolje što mogu, s obzirom da smo imali dugu sezonu i da nas dosta toga još čeka, samo se nadam da će sve proći bez ozljeda, a na kraju ćemo vidjeti što će biti. Svi su došli s ekipama ovdje, čak i zemlje za koje nismo ni znali da imaju ekipu. Bit će zanimljivo sutra na kraju dana vidjeti kako će se sve odviti, zagonetno je poručila Tijana.

Uz našu Tijanu, seniorsku reprezentaciju Hrvatske također čine Ana Đerek (greda i tlo) i tri višebojke Petra Furač, Sara Šulekić i Nika Kukuljan Frleta koja ima seniorsku premijeru na EP-u.

Ždrijeb ih je smjestio u kvalifikacijsku skupinu 1 koja starta od 10 sati, a konačan rasplet znat će se oko 20 sati.

Ostavi komentar