3.7 C
Čakovec
Srijeda, 17 travnja, 2024

FOTO Praznik nogometa u Svetoj Mariji: U rekordnom roku zadovoljili sve uvjete za igranje kod kuće i slavili uvjerljivu pobjedu

Nakon što je već ranije vodstvo IV. HNL odlučilo da će Mladost iz Svete Marije igrati 4. HNL Čakovec-Varaždin umjesto Pušćina koje su odustale od natjecanja, krajem kolovoza Komisija za pregled igrališta i ostalih uvjeta za natjecanje u ovoj ligi dala je “zeleno svjetlo” da mogu već 1. rujna odigrati kod kuće i prvenstvenu utakmicu 2. kola s Omladincem iz Novog Sela Rok.

Nove kućice za rezervne igrače izgledaju reprezentativno

Tako se na najbolji mogući način isplatio ogroman trud klupskih entuzijasta, volontera i majstora koji su se bacili na posao, te su uz podršku Općine uspjeli na vrijeme napraviti zaista ogroman posao kako bi ove nedjelje u Svetoj Mariji bio pravi praznik nogometa.

Nije bilo nimalo lako, jer je trebalo produžiti igralište, napraviti nove kućice za rezervne igrače, koridor za ulazak na teren i još mnogo drugih sitnica, ali sve je to obavljeno na vrijeme.

 

Protivnik za otvaranje obnovljenog stadiona bio je idealan, jer je Mladost bez problema savladala Omladinac (NSR)

Kako bi nogometna fešta ove nedjelje 1. rujna u Svetoj Mariji bila potpuna pobrinuli su se i domaći nogometaši koji su bez problema savladali protivnika Omladinac iz Novog Sela Rok s uvjerljivih 5:1.

Snimka obnovljenog stadiona iz zraka
Mladost iz Svete Marije nakon plasmana u IV. HNL u rekordnom roku je zadovoljila je i sve tehničke uvjete za igranje utakmica kod kuće

Odigrane su i sve ostale utakmice u ovoj ligi: Dinamo (P) – Mladost Komet 2:0, Dinamo (D) – Međimurec 3:4, Zelengaj – Nedelišće 1:1, Dubravka/Zagorac – Sloga (Č) 5:3, Ivančica – Jalžabet 1:1 i Nedeljanec – Bednja 1:1.

Foto: Mario Golenko

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,193FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

DJ Nebraska

Urnebesni show Ivana Šarića ne bira žrtve

Vremenska prognoza: Promjenjivo i svježe

Ivan Šarić stand up