FOTO NK POLET Stiglo trostruko pojačanje: Nova lica Heric, Krištofić i Mihalić!

Došlo je do još nekoliko promjena u igračkom kadru seniorske momčadi u NK Polet Sveti Martin na Muri.

Pošto u 3. HNL – Sjever u prvom poluvrijemenu moraju nastupiti tri igrača mlađa od 21 godine želja trenera Maria Kovačevića bila je dovesti baš takve, mlade igrače. Plan o dovođenju mladih igrača postojao je već prije početka ovog prijelaznog roka, ali je tek ovih dana realiziran. Nakon nekoliko odigranih prijateljskih utakmica i odrađenih treninga stručni stožer na čelu s trenerom Mariom Kovačevićem i sportskim direktorom Zoranom Šardijem odučio se za dovođenje tri igrača. To su Fran Krištofić, Fran Heric i Emanuel Mihalić.

Fran Krištofić je iz Mačkovca, a dolazi nam iz juniorskog pogona prvoligaša NK Slaven Belupo iz Koprivnice, a trener Kovačević će ga koristiti u obrambenom dijelu. Emanuel Mihalić također dolazi iz juniorskog pogona, ali novog prvoligaša NK Varaždin. On se najbolje snalazi na mjestu stopera. Fran Heric je izdanak škole nogometa Sveti Martin, a nakon dvije godine odrađene u ŠN Međimurje iz Čakovca vraća se ponovno u Sveti Martin na Muri i svojim igrama pokušati će se nametnuti treneru Kovačeviću.

Vjerujeju kako će njihovi novi dečki davati sve od sebe na svakom treningu i utakmici te da ćemo zajedno slaviti nove uspjehe u 3. HNL – Sjever.

Ovih dana klub je napustio mladi igrač Mario Kovač i dugogodišnji stoper i zadnji vezni Valentin Cvetković. Cvetković je u NK Polet došao u ljetnom prijelaznom roku 2013. godine i nastupao u tadašnjoj 3. HNL – Sjever. U svojoj biografiji ima 3 uzastopne titule  prvaka MŽNL Čakovec – Varaždin te tri uzastopna malonogometna prvenstva Međimurja  na mantinele. Zahvaljujemo Cvetkoviću na svemu što je pružio u crvenom dresu te mu u nastavku karijere prije svega želimo što manje ozljeda. Valentin svoju karijeru nastavlja u rodnom Donjem Koncovčaku.

Ovim rošadama zatvorena je igračka križaljka i poznat je kadar s kojim ćemo nastupati u novoosnovanoj 3. HNL – Sjever. Dečki svakodnevno marljivo treniraju, a u tijeku su i brojne pripremne utakmice. Sve s ciljem da do prvog kola prvenstva budu u optimalnoj formi i da NK Polet opet iz vikenda u vikend čine ponosnim.

Izvor: NK Polet Sveti Martin na Muri

Foto:Mihael Breznik, Zoran Šardi

 

Ostavi komentar