15.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Finale kupa Međimurja: Košarkaški okršaj između KK Donji Kraljevec i KK Međimurje Čakovec

Ove subote Donji Kraljevec zasigurno je bio “najkošarkaškije” selo u Hrvatskoj.

Tribine dvorane u Donjem Kraljevcu jaaakooo dugo nisu bile ispunjenije, a posebno veseli što je razlog ispunjenosti bila upravo jedna košarkaška utakmica!

Finale Kupa Međimurja dovelo nam je u Donji Kraljevec jedinog našeg drugoligaša, čakovečki Košarkaški Klub Međimurje Čakovec.

Iako konačan rezultat to ne odaje, većina utakmice je bila zaista zanimljiva i napeta. Međimurje bi povelo, a mi bismo ih stizali i tako se na poluvrijeme ušlo s +8 za goste…

Pod poluvremenom gledatelje su zabavile izvrsne Mažoretkinje i twirling klub Donji Kraljevec i svima pokazale zašto su višestruke prvakinje Hrvatske…

Drugo poluvrijeme krenulo je podjednako borbeno s obje strane, a onda se krajem treće četvrtine ipak pokazalo da su gosti nešto pripremljeniji i da imaju veće iskustvo igranja ovakvih utakmica.

Sve u svemu, zaključak je da konačan rezultat 63:100 nikako ne odražava pravo stanje na terenu, ali gosti definitivno zasluženo odnose pobjedu na čemu im iskreno čestitamo i želimo im puno uspjeha u nastavku natjecanja.

A mi idemo dalje, nastavljamo s pripremama za 3. ligu, odigravamo utakmice u 4 mlađe dobne kategorije i puni elana polako se zahuktavamo u novoj sezoni 2021./2022.

Pune tribine još su jedan dokaz su da smo na pravom putu i nadamo se takvoj podršci i u budućnosti. Ono što možemo obećati jest da ćemo dati sve od sebe da tu podršku opravdamo!

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE