Ekipno dvoransko prvenstvo TSSH: Prvo mjesto za dame iz TK Pribislavca

tenis dame 01
Za TK Pribislavec su pehar osvojile Rozi Malner, Željka Švenda, Natali Žigo-Štefulj i Silvija Špicar

Od 04.-25. ožujka održano je “ekipno dvoransko prvenstvo TSSH (Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske) 2017. godine za dame“. Susreti su se odigravali u “balonu“ na terenima Teniskog kluba Franjo Punčec u Čakovcu, a u konkurenciju za najsjajniji pehar prijavile su se četiri ekipe veteranki (samo 35+). Natjecateljske ekipe su Teniski klub “Mladost” iz Varaždinskih Toplica iz susjedne županije, TK “Pribislavec”, TK “Prelog” i domaćin TK “Franjo Punčec”.

Odigravanje je teklo u tri kola tijekom mjeseca ožujka (točno 04.03., 19.03. i 25.03. 2017. godine.) i svaki pojedini susret se sastojao od dva meča parova. U ovom slučaju ženskog teniskog prvenstva su o ukupnoj pobjedi odlučili rezultati međusobnog susreta između Preloga i Pribislavca, a kojom prilikom su dame iz TK Pribislavca osvojile prvo mjesto za ukupno četiri gema prednosti. Za TK Pribislavec su pehar osvojile Rozi Malner, Željka Švenda,  Natali Žigo-Štefulj i Silvija Špicar – kapetanica ekipe.

Natjecateljice organizatoru zahvaljuju na odličnoj organizaciji i na brizi koju iz godine u godinu iskazuje za njih.

Sve sudionice istakle su kako je ovo bilo zanimljivo sportsko nadmetanje i prekrasno prijateljsko druženje, koje je svima dobrodošlo kako bi rijetke trenutke nakon napornih radnih dana pretvorile u koristan aktivan odmor od svakodnevice i uobičajenog stresa.

tenis dame
Sudionice prvenstva (od gore pa slijeva udesno): Branka Prstec Veronek, Sonja Ivoš, Nataša Jurčec, Marina Majsan, Jasna Glavina,Đurđica Planinc, Željka Švenda, Natali Žigo-Štefulj, Miljenka Toplek, Palmira Šuica, Ksenija Brlek, Rozalija Malner, Nada Cvek, Dubravka Nedeljko, Ivanka Lukinec i Silvija Špicar

Ostavi komentar