13.9 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Ekipa Međimurje PMP pobjedila na turniru “Med firmama”

Ove subote 27.06.2020. u SRC DG Sport, u organizaciji Društva sportske rekreacije Stars i Dg Sporta održan je 8. malonogometni turnir Med firmama.Na ovom turniru pravo nastupa imaju samo djelatnici tvrtke koja se natječe, te je na turniru nastupilo ukupno 17 ekipa.

Svake godine kvaliteta nogometa na turniru raste. Tako je ove godine barem desetak ekipa bilo izjednačeno i da je pobjedu odnijela bilo koja od njih, to ne bi bilo iznenađenje. Sve utakmice su odigrane u pravom sportskom duhu i veselom ozračju. Uz nogometni turnir tijekom dana bilo je organizirano mnoštvo zabavnih igra, tako da su svi sudionici kratili vrijeme natječući se za vrijedne nagrade.

U dvoboju za treće mjesto, ekipa Međimurke BS d.o.o. bila je bolja od ekipe AC Jasenovic. U velikom finalu prošlogodišnji pobjednici turnira ekipa IM Comp d.o.o. izgubila je od ekipe Međimurje PMP.

Za njih to je bilo prvo sudjelovanje na turniru, pa je time osvajanje još vrijednije. Organizator turnira se zahvaljuju svim sudionicima i sponzorima turnira Zajednici sportskih udruga Grada Preloga, Zagrebačkoj pivovari, Jamnici, Meso i prerada mesa Kiš i vinariji Cmrečnjak.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE