Druga muška liga Sjever: Važna pobjeda košarkaša Međimurja protiv Bjelovara

Do šeste pobjede i nova dva boda seniori Međimurja stigli su u uzbudljivoj završnici zaostale utakmice protiv Bjelovara u Drugoj muškoj ligi – Sjever. Na kraju su naši slavili pobjedu slatku pobjedu protiv izravnog konkurenta na tablici 77:75 (24:15, 13:24, 17:18, 23:18).

Utakmica je odigrana utorak navečer u dvorani I. OŠ Čakovec pred tridesetak gledatelja, koji su došli pogledati ovogodišnju prvenstvenu premijeru naše momčadi koja je na kraju završila uz slatki “happy end” i zasluženi pljesak za košarkaške Međimurja.

Vrijedna je to pobjeda za dobar ulazak u nastavak sezone u kojoj se nadamo da ćemo krenuti prema gornjem dijelu tablice.

Odlično su naši momci krenuli u prvoj četvrtini uz izvrsnu suradnju pod košem M. Kranjčeca i Glumca i vodstvo 24:15, ali su gosti na krilima raspoloženog Tušek u drugoj dionici preokrenuli rezultat.

Vodili su dugo, sve do pred sam kraj utakmice, kad slijedi novi preokret naših.

Konačno se razigrao Golik, zabio dvije trice za vodstvo naših i uz pomoć njegovih suigrača stigli smo do važne pobjede 77:75.

Za Međimurje su igrali: Kuzmić 12, M. Kranjčec 15, Drk 10, Golik 18, Glumac 15, Herman 4, Gašparić  3, F. Kranjčec, L. Horvat i Novak.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE