Dejan Mezga karijeru nastavlja u austrijskom niželigašu

Dejan Mezga odlučio je ove zime reći doviđenja vjernim navijačima Poleta i voljenom crvenom dresu. Zbog obiteljskih razloga uputio se u inozemstvo, a karijeru će nastaviti u austrijskom niželigašu SV Ubelbachu.

Tijekom jesenskog djela prvenstva Dejan je bio načet ozljedama te zbog toga nije mogao uvijek konkurirati za sastav.

Dejan Mezga za Polet odigrao je 60 utakmica i zabio 54 golova od toga imao je 45 pobjeda, 6 neriješenih utakmica i 6 poraza. U dvije i pol godine koliko je proveo u Svetom Martinu na Muri odigrao je niz briljantnih partija i ušao u anale našeg kluba kao jedan od najboljih igrača u povijesti Poleta. U crvenom dresu osvojio je MŽNL Čakovec – Varaždin, zimsko nogometno prvenstvo Aton te s nama nastupao u 3. HNL – Sjever. Također je osvojio je i Kup MNS u sezoni 2019./2020.. Još dugo ćemo pamtiti njegov pogodak u pretkolu Hrvatskog nogometnog Kupa u gostima protiv NK Mladost Tribunj kada smo ostvarili povijesni uspjeh i ušli u prvo kolo Hrvatskog nogometnog Kupa.

33-godišnji Dejan Mezga u svojoj karijeri igrao je redom za NK Varteks Varaždin, NK Čakovec, NK Maribor, NK Hajduk Split, FC Apollon Limassol (Cipar), pa opet NK Maribor, CD Nacional Madeira (Portugal), NK Inter Zaprešić te na NK Varaždin.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE