Davor Mladina novi trener drugoligaša Međimurje

Davor Mladina, foto: Igor Šoban/PIXSELL

Nastavljaju se nemirni dani u drugoligašu Međimurje. Nakon loše odrađenog prijelaznog roka u kojem nije dovedeno nijedno pravo pojačanje, a otišlo je pet-šest važnih igrača iz početnog sastava, odnosno rotacije, nije bilo neočekivano da će patiti rezultat.

Na kraju se dogodilo ono što se priča već proteklih petnaestak dana, da se priprema smjena trenera Kovačević.

I to se dogodilo. Nakon domaćeg poraza od Orijenta i nakon što je u nastavku prvenstva 2. HNL Međimurje je osvojilo tek dva boda što je na kraju rezultiralo promjenom trenera Marija Kovačevića koja je obznanjena u ponedjeljak prijepodne.

Novi trener je Davor Mladina koji je figurirao kao moguća zamjena otkako je krenuo drugi dio sezone, jer je navodno vezan za ekipu koja se vrti oko kluba s obzirom da prave Uprave i dalje nema. Službenu informaciju o promjeni na trenerskoj klupi, klub bi trebao poslati kako je najavljeno, u ponedjeljak poslijepodne.

Što će biti dalje ostaje za vidjeti, ali s obzirom na igrački kadar i sve drugo što se događa oko kluba drugoligaški opstanak, kao i cijela priča oko nekog ozbiljnijeg nogometnog projekta u Čakovcu – sve su upitniji.

Ostavi komentar