7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Dario Vizinger potpisao za austrijski AC WAC Wolfsberger do 2024. godine

Kao što smo prvi već ranije objavili, Dario Vizinger, dosadašnji napadač Celja i najskuplji međimurski nogometaš prema Transfermarktu novi igrač je igrač austrijskog AC Wolfsbergera ili WAC-a koji igra Europsku ligu i završio je na 3. mjestu austrijske Bundeslige prošle sezone.

Dario Vizinger pozirao je s novim dresom nakon potpisa ugovora s čelnim ljudima WAC-a AC Wolfsbergera

Slovenski prvak i službeno je ovog utorka objavio da je realiziran odlazni transfer njihovog najboljeg strijelca u Wolfsberger, dok je austrijski klub objavio fotografiju i predstavio novo pojačanja u napadačkom redu. Vizinger je s WAC-om potpisao ugovor na 4 godine, do 2024.

“VIZIGOL hvala za sve i sretno”, stoji u oproštajnom statusu NK Celje na njihovoj Facebook stranici.

Prema neslužbenim informacijama odšteta koja je bila najveća prepreka da se možda i ranije realizira ovaj transfer kreće se oko 800.000 eura, a nepoznato je postoje li još kakvi bonusi ili naknade u korist Celja za daljnji transfer.
Već se ranije špekuliralo da dio odštete od ovog transfera ide Vizingerovom bivšem klubu Rijeci, ali takve potvrde nema.
Tako je ova priča uspješno završila za našeg mladog nogometaša iz Nedelišća, jer je postojala obostrana želja njega i WAC-a da se realizira ovaj prijelaz.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE