Daniel Štefulj produljio vjernost Rijeci

Daniel Štefulj produljio je u srijedu vjernost HNK Rijeka, mladi nogometaš potpisao je ugovor na četiri godine.

Štefulj je u redove Rijeke stigao prije dvije godine, te je odličan dojam ostavio već na juniorskom turniru u Viareggiju gdje su bijeli igrali ravnopravno s poznatim svjetskim klubovima. Nakon nekoliko posudbi, Daniel se vratio u Rijeku gdje je izborio mjesto u prvoj postavi i ostavio odličan dojam.

“Osobno sam prezadovoljan i presretan na ukazanom povjerenju. Čast i zadovoljstvo mi je potpisati ugovor i produžiti suradnju s Rijekom. Vjerujem da je ispred nas uspješan period i potrudit ću se da ostvarimo zadane ciljeve”, rekao je Daniel Štefulj, čiji je otac Danijel ostvario zavidnu nogometnu karijeru.

Zadovoljstvo nastavkom suradnje izrazio je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

“Sretni smo što je Daniel potpisao ugovor. On je to zaslužio svojim igrama i ponašanjem. Znamo da spada u red najperspektivnijih lijevih bekova u Hrvatskoj. Pred njime je puno rada i dokazivanja na svakom treningu i utakmici, ali upravo zbog njegovog karaktera, i obitelji koja je čvrsto na zemlji i fokusirana na rad, uvjeren sam da će postajati sve bolji i bolji igrač, te da će biti važan dio momčadi Rijeke, ali i hrvatske reprezentacije u budućnosti”, ustvrdio je Ivan Mance. ( Nikola Lukman)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE