8 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Damir Cilar: Cilj nam je biti stabilan trećeligaš i vratiti igrače iz Lendave

Rudar iz Murskog Središća, jedan od najstarijih međimurskih nogometnih klubova, ove godine slavi 75. obljetnicu. Od svog postojanja imao je značajnu ulogu ne samo u međimurskom nogometu već i šire. Zato ljudi koji ga vode s velikom odgovornošću pristupaju poslu predsjednika. Damir Cilar, poznati poduzetnik na čelu je najsjevernijeg hrvatskog trećeligaša od 2017. godine, što mu je već drugi mandat. 

– Damir Cilar od mladosti je vezan za “lapornike” i kao veliki zaljubljenik u nogomet i Rudar dugi niz godina je u klubu? Kako se to dogodilo?

– Nešto kratko sam igrao nogomet u Sokolu, a u upravu Rudara ušao sam pred 18 godina, 2002. godine. Volim nogomet i uvijek sam spreman pomoći, a za predsjednika sam prvi puta izabran 2004. godine kada je klub bio na niskim granama. Igrali smo 2. županijsku ligu i trebalo je nešto poduzeti. Vratili smo neke igrače iz Varteksa i Čakovca i ekspresno se vratili u Prvu međimursku ligu. U to doba uspjeli smo poboljšati malo i infrastrukturu, uredili smo prostorije za igrače, napravili kafić u sklopu objekta, uredili travnjak. Na mjestu predsjednika zadržao sam se do 2008. godine. I dalje sam bio uz klub kao navijač.

Cijeli intervju pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od danas, 5. lipnja, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE