Centrometal poražen na domaćem terenu

Mursa je bila sjajna u napadu, ali ponajprije zahvaljujući neraspoloženom sastavu našeg Centrometala koji je podbacio u svim elementima igre

U zadnja dva tjedna u zaostalim utakmicama Centrometal je očekivano pobjedio Zadar i Sisak i došao na dva boda zaostatka do treće Ribole Kaštela.

Upravo su Kaštelani bili prvi protivnik koji je u drugom dijelu prvenstva došao u Nedelišće. Dakle direktna borba za treće mjesto u ligi.

Centrometal je poveo u prvom setu 27:25. U drugom setu neizvjesna završnica pripala je gostima 25:22. U trećem setu mnogo bolji početak Centrometala, poveli su 9:3. Brzo su to prokockali i nakon toga momčadi su se izmjenjivale u vodstvu. Zadnji put domaći su vodili 21:20. Kaštelani su okrenuli, poveli dva razlike i to održali do konačnih 25:23.

Nije to obeshrabrilo domaće i u četvrtom setu vode 7:2. I opet su tu prednost prebrzo izgubili i poravnato je već kod 9:9. Kao da je tu prelomljen susret jer su brzo Kaštelani poveli 18:13. Pokušali su se domaći vratiti i smanjili na 18:20. Više od toga nisu uspjeli, gosti su održavali prednost i dobili utakmicu sa 25:22.

Ostavi komentar