11.7 C
Čakovec
Subota, 13 travnja, 2024

FOTO: MRK Čakovec svečanom sjednicom i predstavljanjem klupske maskote obilježio kraj najuspješnije klupske sezone

U čakovečkom hotelu Castellum u subotu je održana svečana sjednica MRK Čakovec povodom najuspješnije sezone u povijesti kluba. Bila je to prigoda da na samom početku predsjednik muškog čakovečkog rukometnog kluba Ivan Horvat sve nazočne podsjeti na odlične rezultate ostvarene tijekom minule sezone.

Ovogodišnja sezona u kojoj je MRK Čakovec osvojio naslov prvaka 2. Hrvatske rukometne lige i ostvario plasman u 1. hrvatsku rukometnu ligu bila je zasigurno jedna od onih za pamćenje. Kruna sezone svako je bio i plasman u finale rukometnog kupa Hrvatske, uz najbolje hrvatske rukometne momčadi RK PPD Zagreb, RK Nexe i RK Dubrava.

Na samoj svečanosti u Castellumu predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac uručio je pehar i zlatne medalje rukometašima i članovima stručnog stožera za zasluženi naslov prvaka, dok je predsjednik kluba Ivan Horvat podijelio poklone uzvanicima, među kojima su bili i međimurski župan Matija Posavec i zamjenik čakovečkog gradonačelnika Zoran Vidović, koji su se također biranim riječima obratili skupu te uputili velike čestitke na ostvarenom rezultatu.

Spomenimo kako je ovo bila i prigoda da predsjednik čakovečkih rukometaša Ivan Horvat predstavi novu klupsku maskotu,medvjeda Mrkija.

Velika fešta nastavljena je na sportskim terenima kraj čakovečkih gradskih bazena Marija Ružić.

Foto: Mario Golenko

 

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,151FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE