18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Čak 9 medalja za streličare Katarine Zrinski u Novom Marofu

Streličarski klub iz Novog Marofa “Grebengradski streličari” bio je domaćin turnira na kojem je nastupilo nešto više od stotinu streličara iz BiH i Hrvatske. Naši streličari iz Katarina Zrinski Čakovec na ovom turniru nastupili su sa 13 natjecatelja i osvojili 9 medalja.

U stilu standardni luk dječaci do 12 godina zlatnu medalju osvojio je Vid Muškinja, dok je srebrnu medalju osvojio Teo Štrukelj. U kategoriji djevojčica do 14 godina Marta Galina osvojila je zlatnu medalju. U stilu dugi luk Ian Paska osvojio je zlatnu medalju. Dok u stilu goli luk seniorke Mija Mance osvaja srebrnu medalju.

U stilu olimpijskog luka među dječacima do 12 godina Matija Talaš zauzeo je četvrto mjesto. Među dječacima do 14 godima iznenađujuće dobro pucao je  Leon Kolarić koji je na kraju osvojio srebrnu medalju. U konkurenciji seniora Krešimir Štrukelj osvojio je brončanu medalju, dok je Karlo Cilar zauzeo peto mjesto.

Među veteranima Mihael Štebih osvojio je brončanu medalju. U stilu složeni luk među kadetima Štefan Granatir osvaja srebrnu medalju, dok među seniorima Krunoslav Sušec zauzima četvrto mjesto. U kategoriji veterana Stijepan Oehler zauzeo je osmo mjesto

Idući turnir je u Varaždinu, a za tri tjedna slijedi Prvenstvo Hrvatske za seniore.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE