Sabina Petković izborila nastup na prvenstvu svijeta u karateu!

Ovogodišnje izdanje Kupa Beograda održano je 8. listopada. Na ovom natjecanju odlučivalo se direktno o putnici na Svjetsko prvenstvo u kategoriji kate pojedinačno kadetkinje, jer su Zoe Stober iz KK Esseker iz Osijeka i Sabina Petković iz Karate Centra Šenkovec bile do tada bodovno izjednačene.

U konkurenciji od 30 kadetkinja Sabina Petković iz Karate Centra Šenkovec uspjela je odličnim izvedbama doći do brončane medalje i tako ostvariti željeni cilj.

Sabina će 22. listopada otputovati na prvenstvo svijeta za kadete, juniore i mlađe seniore koje se održava u glavnom gradu Tenerifa, Santa Cruzu.

Najveći je to pojedinačni uspjeh u povijesti Karate Centra Šenkovec. Tako je Sabina nakon nastupa na prvenstvu Europe u veljači 2017. godine u Sofiji još jednom potvrdila svoju dominaciju u ovoj konkurenciji na državnom nivou.

Trener Tihomir Grgić:” Izuzetno sam zadovoljan i sretan zbog ovog Sabininog plasmana jer njena karijera ide krupnim koracima naprijed. I za odlazak na prvenstvo Europe, ali i sad u kvalifikacijama za prvenstvo svijeta Sabina je radila pod najvećim mogućim pritiskom, bila je u bodovnom zaostatku, ali upornošću, radom i zalaganjem uspjela je na zadnjem turniru ponovo biti najbolja od svih naših predstavnica. Čestitam joj i želim odličan nastup na njenom debitantskom nastupu na prvenstvu svijeta.”

Sabina Petković

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE