0 C
Čakovec
Subota, 9 prosinca, 2023

Posjetite ih u Murskom Središću: JJK MS Jiu-Jitsu upisuje nove članove

Kao prvo, što je Brazilian Jiu Jitsu (BJJ)? BJJ je borilačka vještina i kontaktni sport usredotočen na borbu na tlu s ciljem dobivanja dominantne pozicije nad protivnikom koristeći poluge i gušenja.

Nastao je kao vještina kod koje manja osoba može svladati većeg protivnika korištenjem ravnoteže i tehnike. BJJ je postao najbolja bazna borilačka vještina u MMA-u (mješovitih borilačkih vještina; UFC, FFC, Bellator, Rizin etc.). Budući da većina borbi završava na tlu, čak preko 95%, BJJ postaje esencijalan i za samoobranu.

“A boxer is like a lion, the greatest predator on land, but you throw him in the shark tank and he’s just another meal” – Renzo Gracie

JJK MS Jiu-Jitsu iz Murskog Središća broji mnoge uspjehe na lokalnim, regionalnim kao i europskim natjecanjima te širi horizonte diljem svijeta pa djelovanje kluba na natjecanjima, seminarima i gostovanjima nije ograničeno samo na Hrvatsku, već uključuje i Austriju, Sloveniju, Mađarsku, Srbiju, BiH, Poljsku, Portugal, Crnu Goru i Keniju.

U svom višegodišnjem djelovanju kluba posebno smo ponosni na zlatne medalje osvojene na European Jiu Jitsu Challengu, Slovenia National Prou, Sarajevo East Openu, Belgrade Openu, UAEJJF International Prou Zagreb te na brojnim drugim.

MS Jiu Jitsu klub vrši upis novih članova bez obzira na spol ili tjelesnu spremu, a dobrodošli su svi u dobi od 13 do 93 godine.

Želite li naučiti samoobranu, vještine koje Vam nitko ne može oduzeti, izgubiti koji kilogram, izgraditi mišićnu masu i to sve u dobrom društvu koje je uvijek voljno pomoći? Pridružite im se!

PRVI TRENING JE BESPLATAN

Javite im se na Facebook stranici https://www.facebook.com/MsBrazilianJiuJitsu, elektroničkom poštom na [email protected] ili najbolje, posjetite ih za vrijeme treninga i upoznajte se s ovom borilačkom vještinom iz prve ruke.

Treninzi se održavaju u sklopu Muraken Gyma u Murskom Središću, Tekstilna 2, Poslovni centar “Nedeljko”. Trenutačno se treninzi održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom u 20:00h, a subotom u popodnevnim satima prema dogovoru članova.

Kako sve ovo izgleda pogledajte i u videu OVDJE.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE