Mladi karatisti Globusa u Rijeci osvojili tri zlata i tri srebra

U nedjelju, 23. travnja, u Sportskoj dvorani Mladost u Rijeci održan je Croatian Karate Champions Cup – TAD Cup 2017.

Na vrlo kvalitetnom natjecanju nastupilo je 584 natjecatelja iz 61 kluba i 5 država (Italija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Moldavija i Hrvatska).

Na turniru su uspješno nastupili i mladi karatisti Globusa iz Čakovca i osvojili ukupno šest medalje, od čega tri zlatne i tri srebrne. Uspjeh je tim veći pošto je na turniru nastupilo samo sedam mladih karatista Globusa, a ostvareno je šest plasmana u finale. Također, većina pobjeda je ostvarena protiv stranih natjecatelja (većinom Talijana, kojih je na turniru nastupilo čak 247), što je bila dobra provjera pred nadolazeće Balkansko Prvenstvo u Istanbulu i Svjetski kup u Umagu.

Medalje za Karate klub Globus su osvojili:

  1. mjesto i zlatnu medalju osvojili su: Elena Kečkeš – kadetkinje -54kg, Lovro Farkaš – ml.kadeti -48kg, Josip Slukić – ml.kadeti -52kg

2. mjesto i srebrnu medalju osvojili su:  Emily Beti – učenice -40kg, Nika Žerjav – ml.kadetkinje -40kg, Nikola Topličanec – učenici -34kg

Na natjecanju je još nastupila i Tea Lena Špoljarić (učenice -40kg), ali unatoč vrlo dobrom nastupu ovaj je put ostala korak do medalje osvojivši 5.mjesto.

Natjecatelje su na natjecanju vodili treneri Mladen Vizinger i Dejan Slukić.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE