15 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Karatisti Karate Centra Šenkovec dobili dva zlata i broncu

Karatisti Karate Centra Šenkovec natjecali su se na 18. Opatija kupu u karateu održanom 18. ožujka.

Na natjecanju su nastupila 434 natjecatelja iz 52 kluba, iz četiri države.

Na natjecanju su nastupili i karatisti Karate Centra Šenkovec: Stela Horvat i Inga Grgić u konkurenciji mlađih kadetkinja u katama, Roko Štokić i Filip Balent u konkurenciji mlađih kadeta u katama te Sabina Petković u konkurenciji kadetkinja u katama.

Nastupila je i ekipa mlađih kadetkinja karate centra Šenkovec u sastavu Stela Horvat i Inga Grgić i Flavia Paliaga, ali samo u revijalnom dijelu natjecanja kako bi se što bolje pripremile za predstojeće državno prvenstvo.

Stela Horvat gubi meč protiv favorizirane bivše državne prvakinje, a ona gubi meč u slijedećem kolu i u ovoj kategoriji ostajemo bez šanse za repesaž.

Filip Balent je uspio doći do borbe za 3. mjesto, ali nažalost nije uspio pobijediti. Roko Štokić poslije dobrih izvedbi zasluženo osvaja 3. mjesto u mlađim kadetima.

Inga Grgić potvrđuje dominaciju u ovoj kategoriji i nakon pauziranja zbog povrede te bez većih napora osvaja 1. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja. Također, Sabina Petković nakon nastupa na prvenstvu Europe i oporavka zbog istegnuća mišića vrlo uvjerljivo osvaja 1. mjesto u kategoriji kadetkinja.

Sljedeće nastupe, u sklopu priprema za prvenstvo Hrvatske 2017. koje će se održati 29.4. u Novigradu, karatisiti Karate Centra Šenkovec imati će već danas u Nedelišću.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE