KARATE klub Međimurje: Leon Marcijuš i Lucija Lesjak odlični na Državnom prvenstvu Hrvatske

Seniorski natjecatelji karate kluba Međimurje, Leon Marcijuš i Lucija Lesjak, briljirali su na Državnom prvenstvu Hrvatske za seniore i veterane, održanog proteklu subotu. Dva natjecatelja i četiri finala dokaz su da se u karate klubu Međimurje trenira izvrsno.

Lucijino prvo službeno seniorsko Državno potvrdilo je njenu dominaciju u kategoriji seniorki + 68 kg, a osvojena zlatna medalja otvorila joj je vrata za transfer u drugi klub. Tako Lucija ostatak sezone mijenja klupsku boju i postaje članica karate kluba Hrvatski Dragovoljac.

Leonova forma bila je savršeno tempirana za navedeno Prvenstvo. Dvije pobjede bile su dovoljne za ulazak u finale u kojem se bori protiv daleko najiskusnije seniora cijelog Prvenstva i osvaja srebrnu medalju.

Lucija i Leon ovime su potvrdili svoje statuse kategoriziranih sportaša.

U nedelju je održano i studentsko Prvenstvo na kojem osvajaju iste medalje te tako stječu pravo nastupa na Europskom prvenstvu Sveučilišta koje se ove godine održava u Zagrebu. Lucija odrađuje rutinski svoje borbe i osvaja zlato,a Leon svoju finalnu borbu predaje zbog ozljede i osvaja srebrnu medalju.

Natjecatelje su vodili treneri Adriano Marciuš i Kristijan Lesjak.

 

Ostavi komentar