0.3 C
Čakovec
Petak, 8 prosinca, 2023

Judaši Zrinskog osvojili sedam medalja na jakom međunarodnom turniru

Čakovečki judaši nastavljaju sa svojim natjecanjima i zapaženim rezultatima.

Na turniru u Ljubljani pod nazivom „59. Međunarodni turnir Nagaoka“ ljubitelji juda mogli su uživati u dobrim i kvalitetnim borbama. Natjecanje je okupilo 530 natjecatelja iz 56 kluba te šest država.

U uzrastu do 14 godina nastupilo je šest judaša od kojih je četiri stalo na pobjedničko postolje. Petar Balunović krenuo je dobro u prvu borbu, ali prilikom bacanja protivnik je zakačio nogu te ga je Petar bacio na sebe gdje je izgubio. Kroz repasaž djelovao je odlučnije te je nanizao četiri pobjede i osvojio brončanu medalju.

U istoj kategoriji bio je i Iker Novak, prve dvije borbe je odlično pobijedio te došao do četvrtfinala gdje je izgubio od kasnije prvaka kategorije, kroz repasaž je pobijedio još tri borbe te osvojio brončanu medalju i stao pored svog klupskog kolege Petra na postolje.

Nika Đurinić prvu borbu je pobijedila predstavnicu iz Hrvatske te u četvrtfinalu predstavnicu Italije, u polufinalu je izgubila od kasnije prvakinje kategorije, u repasažu je pobijedila te osvojila treće mjesto.

Anas Ramadani prvu borbu je pobijedio na zahvat držanja, u četvrtfinalnoj borbi bio je bolji od judaša iz Slovenije, u polufinalnoj borbi bacio je predivnu tehniku ura nage te ušao u finalu. Finalnu borbu je izgubio te osvojio drugo mjesto.

Roko Krklec prvu borbu je pobijedio te ušao u polufinale gdje je prilikom izvođenja napada ostao u zahvatu te izgubio. U borbi za broncu je izgubio te osvojio peto mjesto. Nastupio je još i Meris Ramadani koji nije uspio napraviti plasman.

U uzrastu do 16 godina imali su tri predstavnika te su se sva trojica popela na pobjedničko postolje. Loren Janković Crnčec prvu borbu bio je slobodan te čekao boljeg iz četvrtfinala, borba je išla u jednom smjeru te je Loren nakon borbe u parteru primio zahvat i pobijedio. U finalnoj borbi imao je neugodnog protivnika iz Slovenije, borba je trajala preko pet minuta te je Loren na odličan način kontrirao i pobijedio i osvojio zlatnu medalju.

Jona Žvorc prvu borbu je pobijedio judaša iz Bosne i Hercegovine, u polufinalnoj borbi nastavio je biti dominantan i koncentriran te je pobijedio predstavnika iz Italije. U finalnoj borbi čekao ga je još jedan Talijan, odlično je krenuo u borbu i nakon samo par napada na sjajan način je bacio i osvojio zlatnu medalju.

Nikola Jalšovec prvu borbu je pobijedio te drugom kolu čekao ga dobro poznati protivnik, borba je krenula dobro te je Nikola imao dominaciju u gradu, ali kako je borba prolazila Nikoli je pala koncentracija gdje je napravio grešku i izgubio. Kroz repasaž je nanizao tri pobjede te osvojio brončanu medalju.

Judaši Zrinskog su se svojim kućama vratili sa sedam medalja. Trener je bio Filip Šeketa.

Petar, Nika, Iker, Anas
Loren, Nikola, Jona, Filip

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Tribina ČČ

Lidija Šeler donijela dah Japana u slikama