1.2 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Dominik Murković pozvan u kadetsku reprezentaciju, Lucija Lesjak i Leon Marciuš putuju u Berlin

Karate klub Međimurje-Nedelišće krenuo je s pripremama za novu sezonu.

Nakon jednomjesečnog odmora kompletna kadetsko-seniorska ekipa te najmlađi u klubu krenuli su s fizičkim pripremama na vanjskim terenima osnovne škole Nedelišće.

Očekuje ih jedan od najvećih međunarodnih turnira u Hrvatskoj Međimurje Open Čakovec. KK Međimurje nastupit će sa najjačom ekipom u svim uzrastima.

Dominik Murković predstavljat će Hrvatsku na prvim igrama mladih na kojem će sudjelovati Italija , Slovenija i Hrvatska.

U dogovoru s izbornicima Nacionalne selekcije i s trenerima matičnih klubova Hrvatsku će na prvim Igrama mladih će predstavljati u kategoriji kadeta do 61 kg borbe predstavljati Dominik Murković član KK Međimurje, inače brončani s kadetskog prvenstva Hrvatske.

Lucija Lesjak i Leon Marciuš spremaju se za Premier Ligu koja je kvalifikacijska za eventualni odlazak na Olimpijske igre Tokio 2020. i ovim se putem iz kluba zahvaljuju ATON-u Nedelišće, Osnovnoj školi Nedelišće te Općini Nedelišće za mogućnost korištenja sportskih terena u ljetnom periodu.

KK Međimurje upisuje nove članove, Osnovna škola Nedelišće-mala sportska dvorana, utorak i petak od 19-20h. tel. Adriano Marciuš 091 528 538 6 ili Kristijan 095 3628 009.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE