Predstavljanje vodiča za bicikliste u čakovečkoj knjižnici

biciklizam
Ilustracija

Ljubitelji biciklizma, rekreacije i sporta pozvani su doći na predstavljanje priručnika “Biciklistički vodič : Središnja Hrvatska, Slavonija, Baranja i zapadni Srijem” autora Lidije Vrečar Mišćin Roberta Rige koje će se održati u utorak 30. svibnja u 19 sati u novom prostoru Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec.

biciklisticki vodicPriručnik “Biciklistički vodič  Središnja Hrvatska, Slavonija, Baranja i zapadni Srijem” prvi put na jednom mjestu donosi sve bitne informacije s iscrtanim biciklističkim rutama diljem Panonske Hrvatske: detaljne opise 40 biciklističkih ruta (25 ruta u Središnjoj Hrvatskoj i 15 ruta u Slavoniji, Baranji i zapadnom Srijemu), pregledne karte s iscrtanim visinskim profilom, kratkim tehničkim opisom rute, jasno izraženim smjerom vožnje, mogućnostima skretanja s rute i piktogramima koji upućuju na najvažnije sadržaje u prostoru, zanimljive tekstove o usputnim turističkim atrakcijama, vrhunske fotografije prostora koji je obuhvaćen pojedinom rutom, korisne internetske stranice o znamenitostima i preporučljivom smještaju.

Priručnik je namijenjen i za biciklističke početnike i za iskusne bicikliste.Autori Lidija Vrečar Mišćin i Robert Rigo strastveni su obožavatelji biciklizma.Zajedno sudjeluju i izrađuju brojne projekte biciklističkih ruta na području Hrvatske, a od 2004. zajedno uređuju internetski portal pedala.hr

Ulaz je slobodan.

Ostavi komentar