9.9 C
Čakovec
Subota, 2 ožujka, 2024

Održana jesenska biciklijada Stazama Općine Nedelišće

Još jedna jesenska biciklijada Stazama Općine Nedelišće, održana u nedjelju 6. rujna, je iza nas.

Prva ovogodišnja i po odazivu iznimno uspješna biciklijada okupila je mnoštvo biciklista svih uzrasta, koji su lijepo, sunčano vrijeme odlučili iskoristiti za rekreaciju i druženje u prirodi.

Nakon starta iz Lovačkog doma u Nedelišću, svatko je prema svojem odabiru odvozio kraću ili dužu stazu u duljini od 22 odnosno 36 km.

Kako bi svježi i odmoreni mogli odvoziti cijelu biciklijadu, na putu su im na raspolaganju bila dva punkta za okrjepu; na prekrasnom ribnjaku u Črečanu i u prostorijama Nogometnog kluba u Pušćinama gdje su sudionike čekale jabuke sponzora Voćnjak Nedelišće d.o.o. kao i svježi, domaći klipići vrijednih ruku članica UŽ Pušćine.

Po povratku u Lovački dom tradicionalno je poslužen lovački grah koji su pripremili članovi LD Fazan.

Kako bi svi sudionici bili uredno evidentirani pobrinule su se članice udruge Mažoretkinje Nedelišća, a članovi KUU Seljačka sloga bili su zaduženi za tehničku podršku.

Bicikliste su i ovog puta predvodili članovi Biciklističkog kluba Mura Avantura, dok su dobrovoljni vatrogasci iz društava Nedelišće, Gornji Kuršanec, Gornji Hrašćan, Pušćine i Macinec olakšali posao Prometnoj policiji i brinuli o sigurnom prelasku preko frekventnih prometnica.

U slučaju kvara na biciklima tu je bilo dežurno i uvijek spremno na intervenciju poduzeće Chaky d.o.o.

Ovim putem Turistička zajednica Općine Nedelišće posebno zahvaljuje svim spomenutim sponzorima i volonterima na pomoći i podršci, ali i svim sudionicima na odazivu i pridržavanju svih propisanih epidemioloških mjera.

Vidimo se sljedeće godine na proljetnoj biciklijadi!

Galeriju fotografija možete pogledati na Facebook profilu Turističke zajednice, na poveznici:

https://web.facebook.com/pg/turistickazajednica.opcinenedelisce/photos/tab=album&album_id=2766158953596819

(Turistička zajednica Općine Nedelišće)

biciklijada stazama općine nedelišće 7 biciklijada stazama općine nedelišće 6 biciklijada stazama općine nedelišće 5 biciklijada stazama općine nedelišće 4 biciklijada stazama općine nedelišće 8 biciklijada stazama općine nedelišće 3 biciklijada stazama općine nedelišće 2 biciklijada stazama općine nedelišće 1

Foto: Turistička zajednica Općine Nedelišće

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE