8 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

BK MuraAvantura na dva MTB nacionalna prvenstva osvojila šest postolja

BK MuraAvantura je protekli vikend s 11 natjecatelja sudjelovala i natjecala se na dva nacionalna prvenstva u brdskom biciklizmu u Bujama.

U subotu se vozilo nacionalno prvenstvo u disciplini eliminator gdje međusobnim eliminacijskim utrkama otpadaju sporiji, a brži idu u slijedeći krug eliminacija i tako sve do pobjednika. Treba napomenuti da su ovdje ukupno bile samo 4 kategorije (mladi do 17 godina muški i ženski te stariji od 17 godina muški i ženski).

Žene do 17 godina Ida Trstenjak osvojila titulu nacionalne viceprvakinje (srebro), u zajedničkoj kategoriji muški do 17 godina Lovro Posel 7. mjesto, Mihaeal Krobot bio je 10. i Matija Trstenjak koji je završio kao 11.

U kategoriji muški preko 17 godina vozio je Patrik Antolašić, a uspio je ući u prvih 8, ali do postolja nažalost nije uspio doći. U kategoriji žene preko 17 godina natjecala se Majda Horvat koja je osvojila 3. mjesto.

Drugi dan u nedelju, BK MuraAvantura sudjelovao je s 11 natjecatelja na Nacionalnom prvenstvu Hrvatske u brdskom biciklizmu, disciplina olimpijski kros, XCO.

Staza je bila prejednostavna, tehnički nezahtjevna, što baš našim natjecateljima nije odgovaralo. Usprkos svemu osvojili su odlične rezultate: Matija Trstenjak U-14 nacionalni viceprvak (srebro), Ida Trstenjak U-15W nacionalna viceprvakinja (srebro), Mihael Krobot U-15 nacionalni viceprvak (srebro), Majda Horvat Elite W (bronca), David Trstenjak U-14 5. mjesto, Lovro Posel Kadet 5. mjesto, Antolašić Patrik Junior 5. mjesto, Roko Posel U-14 6. mjesto, Marko Vino U-15 7. mjesto, Karlo Kolac U-15 8. mjesto i Gabrijel Sever U-13 9. mjesto.

Ida Trstenjak
Majda Horvat
Matija Trstenjak
Mihael Krobot
Patrik Antolašić

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE