Biciklisti Mura avantura iz Svetog Martina na Muri najbolji klub na Braču

Mura avantura
Biciklisti Mura avantura na Bolu

Utrkom u Bolu na Braču, koja je održana u subotu, 5. listopada završio je XCO (Cross country olimpic)  kup Hrvatske. Na utrci su sudjelovali i biciklisti Mure avanture iz Svetog Martina na Muri, te kao i na dosadašnjim utrkama odnijeli titulu najboljeg kluba. Pojedinačno su osvojili 2 zlatne: Stjepan Hunjak i Marko Žnidarić, 3 srebrne Ana Hunjak, Ida Trstenjak i Mihael Krobot i 4 brončane medalje: Leon Prenar, Božidar Mavrin, Matija Trstenjak, Patrik Antolašić.

Kao što smo rekli, ovom je utrkom završio XCO (Cross country olimpic) kup hrvatske. Tijekom sezone utrke kupa održale su se u Premanturi kod Pule, Vodicama, Samoboru, Otoku kod Sinja i Metkoviću. Mura avantura je na svim utrkama marljivo sakupljala bodove, te su na kraju sakupili 1512 bodova što je bilo dovoljno za osvajanje naslova klupskog pobjednika. Drugo mjesto u kupu zauzeo je BBK Orlov krug iz Vodica, a treće BK Montes iz Zagreba.

Podsjetimo da su biciklisti Mure avanture osvojili  prvo mjesto i u XCM (Cross country maraton) kupu Hrvatske, te su time postali najbolji MTB klub u Hrvatskoj.

U Muri avanturi ističu da je ovo rezultat dugogodišnjeg rada i zalaganja svih natjecatelja, ali i uprave kluba. Želja kluba je da u njihovim redovima i nadalje stasaju sjajni biciklisti, te pozivaju svu djecu zainteresiranu za bavljenje biciklističkim sportom da se upišu u klub i uključe u rad kluba. Treninzi se održavaju dva do tri puta tjedno pod vodstvom stručnog trenera u sportskoj dvorani u Toplicama  Sveti Martin i vanjskim terenima. Sve informacije u vezi upisa djece u klub i treninga možete dobiti od predsjednika kluba Željka Roba na tel. 091-526-0819.

Ostavi komentar