Badmintonski klub Međimurje pokupio brojne medalje na Prvenstvu Hrvatske 2022.

U subotu i nedjelju, 29.-30.10.2022., u dvorani II. OŠ Čakovec u odličnoj organizaciji BK “Međimurja“ Čakovec održano je PH 2022 za poletarce u11, juniore u19 i kadete u15.

Na PH 2022 je nastupilo 16 poletarki i poletaraca  iz 6 klubova Hrvatske, 22 juniorki i juniora iz 9 klubova Hrvatske te 35  kadetkinja i kadeta iz 9 klubova, a među njima  uspješno ekipa poletaraca, kadeta i juniora našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića.

Voditelj natjecanja i vrhovni sudac bio je naš Filip Mikolaj, a suci: Luka Grubić i Borna Vadlja iz Čakovca.

U konkurenciji  poletaraca u11 naslov i zlatnu medalju  osvojio je  Matko Knezović ( ZM ).Plasman naših  igrača: Pavao Šestak, Patrik Martinjak i Jura Blažević Pavić ispali u 1/8.

U konkurenciji poletarki u11 naslov i zlatnu medalju osvojila je  Lara Tomjek (KC), a naše igračice Lara Bešanić i Kora Mesarić osvojile su brončane medalje.

U konkurenciji parova poletaraca u11 naslov i zlatnu medalju ostvario par Matko Knezović/Sven Mlinarić (ZM ), a naš par Patrik Martinjak i Pavao Šestak osvojio je brončanu medalju.

U konkurenciji juniora u19 naslov i zlatnu medalju obranivši prošlogodišnji naslov osvojio je  Ivor Zekan (MZ),a naš igrač Ivan Grubić osvojio je brončanu medalju. 

U konkurenciji juniorki u19 prvakinja je postala Stella Balenović  (MZ).

Naša Vanja Novak osvojila je brončanu medalju, a Nela Novak ispala u ¼.

U konkurenciji parova juniora u19 prvaci su postali  Ivor Zekan / Borut Pačev ( MZ ) pobjedivši u finalu našeg Ivana Grubića i dubrovčana Marka Janičića sa 2:0. 

U konkurenciji parova juniorki u19 prvakinje su postale  par Stella Balenović / Dora Martinuš ( MZ ). Naš par sestre Vanja i Nela Novak osvojile su brončanu medalju.

 U konkurenciji mješovitih parova juniora u19 naslov prvaka osvojili su obranivši prošlogodišnji naslov Ivor Zekan / Stella Balenović (MZ ). Naš par Ivan Grubić i Nela Novak osvojio je brončanu medalju. 

U konkurenciji  kadeta   naslov  i zlatnu medalju osvojio je Vito Radovanović ( MZ).Naši igrači Dominik Škvorc i Filip Jambrošić ispali u 1/8.

U konkurenciji kadetkinja  naslov i zlatnu medalju  je osvojila  Dora Kvesić ( MZ ).Naše igračice sestre Lara i Anabela Bel ispale u 1/8.

U konkurenciji mješovitih parova  kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju   osvojio je par Vito Radovanović / Dora Kvesić ( MZ).

  Poredak  naših parova: Domink Škvorc / Anabela Bel i Filip Jambrošić / Lara Bel ispali u 1/8..

U konkurenciji parova kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par  Tin i Vito Radovanović( MZ )., a naš par Dominik Škvorc i Filip Jambrošić ispao u ¼. 

U konkurenciji parova kadetkinja naslov prvaka osvojile su Erika Konjuh / Karla Iva Vuletić (DU), a naš par sestre Lara i Anabela Bel ispale  u ¼. 

Čestitke svim našim igračica i igračima na osvojenim medaljama.

Ove osvojene medalje su samo dokaz nastavka uspješnog rada u klubu te nastavak  kontinuiranog  osvajanja medalja na PH te čestitke i trenerima i upravi kluba.

Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima  na pomoći u uspješnoj organizaciji PH 2022: generalni sponzor: Croatia osiguranje Zagreb, zlatni sponzori-donatori: Grubić  zastupanje u osiguranju Čakovec, Vizija Nedelišće, Konplast Pušćine, Međimurske vode Čakovec,  srebrni sponzori-donatori:  KOLAR-1 Strahoninec, Žvorc graditeljstvo Čakovec i Senko Štefanec  te brončani sponzori-donatori: MCS Strahoninec, GO Studio P Nedelišće, Sitotisak Pomor Čakovec, PET-KM Čakovec i Rampel Šenkovec.

Generalni pokrovitelj: Grad Čakovec i pokrovitelji:  II.OŠ Čakovec, ZSU Grada Čakovca i ZŠUISMŽ.

U Čakovcu, 30.10.2022.      

Dopredsjednik Kluba: Tomislav Grubić

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE