5.7 C
Čakovec
Utorak, 23 travnja, 2024

Prvenstvo Hrvatske u badmintonu: Matija Đeri osvojio brončanu medalju u paru

U subotu 18. rujna u dvorani II. osnovne škole Čakovec u organizaciji BK „Međimurja“ Čakovec održano je PH 2021. za mlađe kadete U-13 i mlađe juniore U-17 nakon neodržanog PH 2020. zbog pandemije koronavirusa.

-Na PH je nastupio 41 igrač i igračica iz 12 klubova Hrvatske, a među njima mlađe kadetska i mlađe juniorska ekipa našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca. Voditelj natjecanja i vrhovni sudac bio je naš Filip Mikolaj, a suci: Filip Bel i Borna Vadlja iz Čakovca.

U konkurenciji  mlađih kadeta naslov i zlatnu medalju osvojio je Lovro Matovina (KC). U konkurenciji mlađih kadetkinja naslov i zlatnu medalju je osvojila Rania Vindiš  (VG). Naše Lara i Anabela Bel ispale u 1/8. U konkurenciji mješovitih parova  mlađih kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju   osvojio je par Lovro Matovina / Rania Vindiš (KC/VG). U konkurenciji parova mlađih kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Viktor Habuš / Lovro Matovina (MZ/KC).

U konkurenciji parova mlađih kadetkinja naslov i zlatnu medalju osvojile su Rania Vindiš / Marta Dvornik (VG/sp). U konkurenciji mlađih juniora  naslov i zlatnu medalju osvojio je Roko Pipunić ( PZ).

Poredak naših: Matej Martinjak i Josip Đeri četvrtfinale, Matija Đeri osmina finala.

U konkurenciji mlađih juniorki naslov i zlatnu medalju osvojila je Jelena Buchberger  (VG).

U konkurenciji parova mlađih juniora naslov i zlatnu medalju osvojio je par  prvaci su  Roko Pipunić / Marko Janičić (PZ/DU). Brončanu medalju osvojio je naš Matija Đeri (MČ) sa Vitom Radovanovićem (MZ). U konkurenciji mješovitih parova mlađih juniora naslov i zlatnu medalju osvojili su Roko Pipunić /Jelena Buchberger (PZ/VG). Buchberger (G).

Čestitke Matiji na osvojenoj brončanoj medalji te na nastavku kontinuiranog osvajanja medalja na PH. Također čestitke trenerima i upravi kluba, priopćili su iz BK „Međimurje“ Čakovec.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE