Uz nove uspjehe Grubića i Vadlje BK Međimurje obilježava 25 godina postojanja

Članovi kluba, najbolji junior i juniorski u19 reprezentativac Hrvatske Luka Grubić te najbolji mlađi junior i mlađe juniorski u17 reprezentativac Hrvatske Borna Vadlja uspješno su sudjelovali na Badminton Europe kampu BEC 2017 Summer School u Podčetrtku u Sloveniji od 8.do 15. srpnja kao jedini predstavnici Hrvatske na najvećem ljetnom međunarodnom kampu BE.

Na kampu je sudjelovalo 45 juniorskih igračica i igrača iz 14 zemalja Europe.

Na kampu je Luka Grubić osvojio drugo mjesto u ekipnom natjecanju mješovitih ekipa sa svojom ekipom.

Članovi kluba, najbolji junior i juniorski u19 reprezentativac Hrvatske Luka Grubić te najbolji mlađi junior i mlađe juniorski u17 reprezentativac Hrvatske Borna Vadlja uspješno su kao članovi reprezentacije na reprezentativnim priprema sudjelovali na Regionalnom kampu BE 2017 u Sloveniji, Mirni od 30. srpnja do 6. kolovoza, na kojem su sudjelovali juniorske reprezentacije Slovenije, Srbije i Hrvatske. Na kampu je Luka Grubić osvojio prvo mjesto mjesto u ekipnom natjecanju mješovitih ekipa sa svojom ekipom, a Borna Vadlja četvrto mjesto sa svojim ekipom.

U utorak 8. kolovoza 2017. Badmintonski klub “Međimurje” Čakovec proslavio je 25 godina uspješnog rada.

Klub je osnovan 8.8.1992. od strane osnivača Zvonimira Jembriha, Radovana Petrovića, Davora Križnika i Zlatka Jalšovca. Na osnivačkoj Skupštini za prvog predsjednika izabran je Zvonimr Jembrih, a za dopredsjednika Radovan Petrović, sa sjedištem Kluba u Čakovcu, Tome Masaryka 12.

Ciljevi rada Kluba bili su promocija i popularizacija badmintona u Čakovcu i Međimurju. U članstvo HBS-a primljen iste godine.

Današnji predsjednik je Danijel Zadravec, tajnik Tomislav Grubić i dopredsjednica Emilija Talan, sjedište Kluba je u Čakovcu, Buzovečka 21.

Kroz proteklih 25 godina rada kroz Klub su prošle mnoge generacije mladih igračica i igrača koji su postigli zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima,osvajali medalje i naslove na PH, igrali za reprezentaciju Hrvatske, nastupali na EP.

Klub je ispunio svoj zadatak promociju badmintona u Čakovcu i Međimurju te promociju Grada i Županije u Hrvatskoj i inozemstvu. Danas svi znaju za badminton i Klub koji je jedan od najboljih Klubova u Hrvatskoj po organizaciji i sportskim uspjesima posljednjih 15 godina.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE