13.8 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Luka i Ivan Grubić osvojili broncu, veterani čak devet medalja na saveznom turniru Hrvatskog kupa

U subotu 18. ožujka u dvorani II. OŠ Čakovec u uspješnoj organizaciji BK ”Međimurje” Čakovec održan je 1. Savezni turnir za seniore i veterane Hrvatskog kupa 2023.

Na turniru je nastupilo je 24 seniora iz osam klubova te 32 veterana iz sedam klubova, a među njima ekipe seniora i veterana BK Međimurje pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca, dok je voditelj natjecanja bio Filip Mikolaj iz BK Međimurje.

U konkurenciji seniora pobjedu je ostvario Filip Jagar (VG). Ivan Grubić iz BK Međimurje je zauzeo šesto mjesto, Luka Grubić deveti, dok je Filip Bel završio 10.

U konkurenciji seniorki pobjedu je ostvarila Barbara Janičić (DU). Laura Horvat iz BK Međimurje završila je sedma, Vanja Novak osma, dok je Nela Novak završila 12.

U konkurenciji parova seniora pobjedu je ostvario par Filip Jagar/Josip Meglić (VG/ZM). Par iz BK Međimurje Luka i Ivan Grubić osvojio je treće mjesto i brončanu medalju, a drugi par Filip Bel i Lino Zadravec osvojio je peto mjesto.

U konkurenciji parova seniorki pobjedu je ostvario par Jelena i Lucija Buchberger (VG). Par Laura Horvat i Vanja Novak iz BK Međimurje osvojio je peto mjesto, dok je drugi par Karmela Vadlja i Nela Novak osvojio sedmo mjesto.

U konkurenciji veterana +35 Igor Bešenić iz BK Međimurje osvojio je četvrto mjesto, u konkurenciji veteranki +35 Jasmina Lučić osvojila je treće mjesto i brončanu medalju, u konkurenciji parova veterana +35 par Danijel Zadravec i Nikola Šoštarić osvojio je srebrnu medalju, u konkurenciji parova veteranki +35 naš par Jasmina Lučić i Snježana Patafta osvojio je brončanu  medalju, a par Kristina Biškup i Željka Žganec Peras četvrto mjesto.

U konkurenciji mješovitih veterana +35 naš par iz BK Međimurje Danijel Zadravec i Željka Žganec Peras osvojio je srebrnu medalju, par Nikola Šoštarić i Jasmina Lučić osvojili su četvrto mjesto, a par Igor Bešenić i Kristina Biškup sedmo mjesto.

U konkurenciji veteranki +45 Snježana Patafta iz BK Međimurje osvojila je srebrnu, Kristina Biškup brončanu medalju, dok je u konkurenciji parova veterana +45 par Rajko Bel i Danijel Zadravec osvojio je peto mjesto. U konkurenciji parova veteranki  +45 par Kristina Biškup i Snježana Patafta osvojio je zlatnu medalju.

U konkurenciji mješovitih veterana +45 par Danijel Zadravec i Snježana Patafta osvojio je zlatnu medalju, a par Damir Špiranec i Željka Žganec Peras peto mjesto. U konkurenciji veterana +55 Rajko Bel osvojio je srebrnu medalju, a Damir Špiranec četvrto mjesto. U konkurenciji mješovitih parova veterana +55 par iz BK Međimurje Rajko Bel i Željka Žganec Peras osvojio je četvrto mjesto.

Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima  na pomoći u uspješnoj organizaciji turnira HK: generalni sponzor Croatia osiguranje Zagreb, zlatni sponzori-donatori Grubić  zastupanje u osiguranju Čakovec, Vizija Nedelišće, Konplast Pušćine, Međimurske vode Čakovec,  srebrni sponzori-donatori KOLAR-1 Strahoninec, Žvorc graditeljstvo Čakovec i Senko Štefanec te brončani sponzori-donatori GO Studio P Nedelišće, Sitotisak Pomor Čakovec i Rampel Šenkovec.

Pokrovitelji: Grad Čakovec, II. OŠ Čakovec, ZSU Grada Čakovca i ZŠUISMŽ.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE