Ivanu Grubiću zlato i srebro, Lari i Anabeli Bel srebro, Vanji i Neli Novak bronca

U subotu i nedjelju, 26. i 27. ožujka u dvorani II. OŠ Čakovec u uspješnoj organizaciji BK „Međimurje“ Čakovec održani su 1. Savezni turnir za mlade U-11, U-15, U-19 (subota) i U13, U-17 (nedjelja) te je tako započela badmintonska sezona 2022. za mlade.

Na turniru 1.HK 2021 poleteraca U-11, kadeta U-15 i juniora U-19 u subotu nastupilo je ukupno 42 mladih igrača/ica iz 9 klubova Hrvatske, a među njima ekipa kadeta i juniora  BK „Međimurje“ Čakovec pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca. Voditelji natjecanja bio je Filip Mikolaj iz BK „Međimurje Čakovec“ i sudac Borna Vadlja iz Čakovca.

U konkurenciji  juniora U-19 pobjedu je ostvario igrač Ivan Grubić, igrač BK „Međimurje“ Čakovec, pobijedivši u finalu Boruta Patčeva (MZ) s 2:1 (16:21, 21:12, 21:17). Drugi igrač iz istog kluba Gabriel Hlebec osvojio je 12. mjesto.

U konkurenciji  parova juniora  U-19  pobjedu je ostvario par Hrvoje Mavriček/Borut Patčev (M ) pobijedivši u finalu igrače iz BK „Međimurje“ Čakovec ,Ivana Grubića i Ivana Kukla (ZM) s 2:0.

U konkurenciji poletaraca U-11 Matko Knezović (ZM). U konkurenciji kadeta U-15 pobjedu ostvario je Lovro Matovina (KC), dok je Dominik Škvorc, igrač BK „Međimurje“ Čakovec zauzeo 8.mjesto. U konkurenciji kadetkinja pobjedu je ostvarila Rania Vindiš (VG) , dok je Ana Leskovar iz BK „Međimurje“ Čakovec osvojila 9. mjesto.

U konkurenciji parova kadeta pobjedu je ostvario par Marko Šurina/Tin Radovanović (MZ). U konkurenciji parova kadetkinja pobjedu je ostvario par  Dora Kvesić/Sara Šulc (MZ). Par Ana Leskovar/Anabela Bel  iz BK „Međimurje“ Čakovec zauzele su 4. mjesto.

Na turniru 1. HK 2022. mlađih kadeta U-13 i mlađih juniora U-17 u nedjelju nastupilo ukupno je 41 igrača/ica iz 10 klubova Hrvatske, a među njima mlađe kadetska i mlađe juniorska ekipa  iz BK „Međimurje“ Čakovec pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca. Voditelji natjecanja bio je Filip Mikolaj iz BK „Međimurje“ Čakoveci sudac Luka Grubić iz Čakovca. U konkurenciji  mlađih kadeta pobjedu je ostvario Lovro Matovina (KC).

U konkurenciji mlađih kadetkinja pobjedu je ostvarila Lea Burazor (DU). Igračica iz BK „Međimurje“ Čakovec Lara Bel je osvojila je 5.mjesto, a Anabela Bel 6. mjesto. U konkurenciji parova mlađih kadeta pobjedu je ostvario Petar Lovasić/Lovro Matovina (KC).

U konkurenciji parova mlađih kadetkinja pobjedu je par Maja Pranić/Tea Rebesco (MZ) pobijedivši u finalu sestre Laru i Anabelu Bel sa 2:0, sestre iz BK „Međimurje“ Čakovec. U konkurenciji mlađih juniora pobjedu je ostvario Ivano Kukla (ZM), dok je igrač BK „Međimurje“ Čakovec Gabriel Hlebec zauzeo 14. mjesto.

U konkurenciji mlađih juniorki pobjedu je ostvarila Lučia Galjer (DU). Igračica igač BK „Međimurje“ Čakovec Vanja Novak zauzela je 5. mjesto, a Nela Novak 9. mjesto. U konkurenciji  parova mlađih juniora pobjedu je ostvario par Hrvoje Mavriček/Vito Radovanović (MZ), dok je par Gabriel Hlebec i Dominik Škvorc iz BK „Međimurje“ Čakovec zauzeo 6. mjesto.

U konkurenciji parova mlađih juniorki pobjedu je ostvario par Lučia Galjer/Rania Vindiš (DU/VG ). Par sestre Vanja i Nela Novak iz BK „Međimurje“ Čakovec osvojile su brončanu medalju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE