13.3 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

BK Međimurje Čakovec: Ivan Grubić osvojio srebro i ukupnu pobjedu HK 2022

U subotu i nedjelju, 8. i 9. listopada, u dvorani II. OŠ Čakovec u uspješnoj organizaciji BK Međimurje Čakovec održani su posljednji ovogodišnji 4. Savezni turniri za mlade U-11, U-15, U-19 (subota) te U-13,U-17 (nedjelja).

Na turniru 4. HK 2022 poleteraca U-11, kadeta U-15 i juniora U-19 u subotu nastupilo je ukupno 49 mladih igrača/ica iz devet klubova Hrvatske, a među njima ekipa poletaraca, kadeta i juniora BK Međimurje Čakovec pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića. Voditelji natjecanja bio je Filip Mikolaj, a sudac Luka Grubić iz Čakovca.

U konkurenciji juniora U-19 iznenađujuću pobjedu je ostvario Marko Janičić (DU)   pobijedivši u finalu igrača BK Međimurje Čakovec Ivana Grubića s 2:0 (21:17,21:12). Ivan Grubić je osvojio ukupnu pobjedu HK 2022, koju je osigurao već poslije trećeg kruga, u konkurenciji juniora sa dvije pobjede i dva druga mjesta.

U konkurenciji juniorki U-19 pobjedu je ostvarila Lorena Mioković (MZ), a igračica BK Međimurje Čakovec Ana Leskovar osvojila je brončanu medalju. U konkurenciji poletaraca U-11 pobjedu je ostvario Matko Knezović (ZM), a mladi igrači BK Međimurje Čakovec u svom debitanskom nastupu ostvarili su odlične rezultate: Pavao Šestak 5. mjesto i 6. mjesto Patrik Martinjak.

U konkurenciji poletarki U-11 pobjedu je ostvarila Lara Tomjek (KC), a igračica BK Međimurje Čakovec Lara Bešanić u svom debitanskom nastupu osvojila je 4. mjesto. U konkurenciji parova poletaraca U-11 pobjedu je ostvario par Matko Knezović/Sven Mlinarić (ZM), a par BK Međimurje Čakovec Patrik Martinjak i Pavao Šestak osvojio je brončanu medalju.

U konkurenciji kadeta U-15 pobjedu ostvario je Lovro Matovin (KC), a igrač BK Međimurje Čakovec Dominik Škvorc zauzeo je 12. mjesto. U konkurenciji kadetkinja pobjedu je ostvarila Dora Kvesić (MZ), a igračica BK Međimurje Čakovec Anabela Bel zauzela je 8. mjesto, dok je Lara Bel osvojila 11. mjesto, a 12. mjesto je pripalo Ani Leskovar.

U konkurenciji mješovitih parova kadeta pobjedu je ostvario par Lovro Matovina/Lea Burazor (KC-DU), a par BK Međimurja Čakovec Dominik Škvorc i Ana Leskovar zauzeli su 7. mjesto.

Na turniru 4. HK 2022 mlađih kadeta U-13 i mlađih juniora U-17 u nedjelju nastupilo ukupno je 45 igrača/ica iz 10 klubova Hrvatske, a među njima mlađe kadetska i mlađe juniorska ekipa BK Međimurje Čakovec pod vodstvom glavnih trenera Danijela Zadravca i Emilije Talan te trenera Tomislava Grubića. Voditelj natjecanja bio je Filip Mikolaj, a sutkinja Lucija Kovačević iz Čakovca.

U konkurenciji mlađih kadeta pobjedu je ostvario Marko Šurina (MZ), a mladi igrači BK Međimurje Čakovec u svom debitanskom nastupu osvojili su: 8. mjesto Matija Hrustek, 11. Teo Pongrac i 12. Karlo Korpar.

U konkurenciji mlađih kadetkinja pobjedu je ostvarila Tea Rebesco (MZ). Igračica BK Međimurje Čakovec Lara Bel je osvojila 4. mjesto, Anabela Bel 6. mjesto, a u debitanskom nastupu mlade igračice osvojile su: 10. mjesto Luna Žižek, 11. Ilona Baričević, 12. Niki Pavlic i 13. Ela Šantl.

U konkurenciji mješovitih parova mlađih kadeta pobjedu je ostvario par Tin Radovanović/Maja Pranić (MZ). Igračica BK Međimurje Čakovec Lara Bel sa Matkom Knezovićem (ZM) osvojila je 4. Mjesto, Anabela Bel sa Mislavom Knezovićem (ZM) 5.mjesto, a Karlo Korpar i Ela Šantl osvojili su 6. mjesto.

U konkurenciji mlađih juniora pobijedio je Vito Radovanović (MZ), a igrač BK Međimurje Čakovec Filip Jambrošić u svom debitanskom nastupu osvojio je 12. mjesto.

U konkurenciji mlađih juniorki pobjedu je ostvarila Dora Kvesić (MZ), a igračica BK Međimurje Čakovec Vanja Novak osvojila je 6. mjesto, a Nela Novak 8. mjesto.

U konkurenciji mješovitih parova mlađih juniora pobjedu je ostvario par Ivano Kukla/ Kora Špehar (ZM), a igračica BK Međimurje Čakovec Nela Novak sa Jakovom Ladavcem iz MZ osvojila je 4. mjesto, a Vanja Novak sa Patrikom Karamatićem iz DU 5. mjesto.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE