BADMINTON PH HRVATSKE: Luka Črep I Ivan Grubić prvaci Hrvatske u paru i brončani pojedinčano

Badminton (1)

ODLIČAN NASTUP MLAĐIH JUNIORA NA PH 2019, OSVOJENE 3 MEDALJE

LUKA ČREP I IVAN GRUBIĆ PRVACI HRVATSKE U PARU I BRONČANI POJEDINAČNO

ODLIČAN NASTUP MLAĐIH KADETA NA PH 2019, OSVOJENE 3 MEDALJE SESTRE VANJA I NELA NOVAK SREBRNE U PARU, VITO PETI SREBRNI U PARU SA LOVROM MATOVINOM IZ KOPRIVNICE TE VANJA NOVAK I VITO PETI BRONČANI U MIKSU

Ovog vikenda u subotu i nedjelju 16.-17.11.2018. u dvorani Sutinska vrela u Zagrebu u organizaciji BK “Medvedgrad 1998 “ održano je PH 2019 za mlađe kadete u-13 i mlađe juniore u-17.

Na PH je nastupilo 30 mlađih kadeta iz 7 klubova i 20 mlađih juniora iz 6 klubova Hrvatske , a među njima i ekipa mlađih kadeta i mlađih juniora našeg Kluba pod vodstvom glavne trenerice Emilije Talan i trenera Tomislava Grubića.

Vrhovni sudac bio je naš Filip Mikolaj iz Čakovca.

U konkurenciji mlađih kadeta u-13 naslov je osvojio Patrik Karamatić (DU).

Poredak naših igrača: Vito Peti ispao u ¼, Vito Blažić i Matija Đeri ispali u 1/8.

U konkurenciji mlađih kadetkinja u-13 naslov je osvojila Ana Pranić (MZ).

Poredak naših igračica: Vanja Novak i Nela Novak ispale u ¼ i Klara Hajdarović ispala u 1/8.

U konkurenciji parova mlađih kadeta u-13 naslov prvaka osvojio je par Patrik Karamatić/Davor Makivić ( DU ) pobjedivši u finalu našeg Vitu Petija i Lovru Matovinu iz Koprivnice sa 2:1 ( 21:13,14:21,21:16 ).

Poredak ostalih naših: Matija Đeri / Vito Blažić ispali u ¼.

U konkurenciji parova mlađih kadetkinja u13 naslov su osvojile par Petra Podvalej / Kora Špehar (ZM) pobjedivši u finalu naš par sestre Vanju i Nelu Novak sa 2:0 ( 21:11,21:15 ).

Naša Klara Hajdarović u paru sa dubrovčankom Romeo Milković ispala u ¼.

U konkurenciji mješovitih parova mlađih kadeta u13 naslov prvaka osvojio je par Vito Radovanović /Ana Pranić (MZ).Naš par Vito Peti / Vanja Novak osvojio je brončanu medalju.

Poredak ostalih naših: Matija Đeri /Nela Novak i Vito Blažić / Klara Hajdarović ispali u 1/4.

U konkurenciji mlađih juniora u17 naslov prvaka osvojio je Ivan Gotesmana ( ZM ) Brončane medalje osvojili su naši igrači Luka Črep (MČ ) i Ivan Grubić ( MČ ).

Poredak ostalih naših igrača : Josip Đeri 1/8.

U konkurenciji mlađih juniorki U17 naslov je osvojila Luna Šaban ( MZ ).

U konkurenciji parova mlađih juniora u17 naslov prvaka i zlatnu medalju osvojili su naš par Ivan Grubić / Luka Črep pobjedivši u finalu par Filip Antunović / Mihael Jurenić ( VG) sa 2:1 ( 15:21, 21:12, 21:16 ). Tako je naš Luka Črep jedini obranio prošlogodišnju titulu naslova prvaka .Drugi naš par braća Josip i Matija Đeri ispali u ¼.

U konkurenciji parova mlađih juniorki u17 naslov prvaka su osvojile par Sunčica Sertić/Jelena Buchberger ( VG ).

U konkurenciji mješovitih parova mlađih juniora u17 naslov su osvojili par Filip Antunović / Jelena Buchberger ( VG).

Poredak naših parova: Ivan Grubić/Nika Matovina (KC) i Luka Črep /Anja Matovina (KC ) ispali u ¼ i Josip Đeri/Nela Novak i Vito Peti/Vanja Novak ispali u 1/8.

Čestitamo našim igračima na osvojenim medaljama gdje smo nastavili prošlotjedni niz osvajanja medalja na svim PH 2019 i dosad imamo 24 medalje ( seniori 3 bronce i ekipno bronca, veterani 3 zlata, 3 srebra i 7 bronci, kadeti u15 bronca , mlađi kadeti 2 srebra i bronca i mlađi juniori zlato i 2bronce ).

Slijedi još PH 2019 za juniore u19 i poletarce u11 u Čakovcu, 7.12.2019.

izvor: Badmintonski klub Međimurje

Ostavi komentar