15.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Autoklub Blacklisted predstavlja se sutra na trgu u Čakovcu

Autoklub Blacklisted poznat je po osebujnom načinu promicanja prometne kulture i sigurnosti u prometu, naročito kroz svoje evente TrackDay, koji se upravo ove subote odvija u Novom Marofu.

Želite li saznati više o njima posjetite ih sutra u četvrtak, 2. srpnja na Trgu republike od 17 do 20 sati, kad će predstaviti sebe i događaje koji ih prate za dva dana: No. 7 TrackDay Novi Marof.

Dale ove subote, 4. srpnja, Autoklub Blacklisted organizira svoj sedmi TrackDay u Novom Marofu na karting stazi Rauš. Event koji započinje u 8 sati i traje do 20 sati.

Autoklub Blacklisted do sada je organizirao šest TrackDay događaja od osnutka 2018. godine, pet na karting stazi Rauš u Novom Marofu i jedan na karting stazi Blažon u Belici. Prosječni broj vozača na Karting stazi Rauš je 80, a posjeta se penje i iznad 1500 posjetitelja.

Kako ove godine raste broj prijavljenih vozača, tako se očekuje i više posjetitelja i popratnih događanja kraj staze. Novost Trackday-a, za sve trkače automobile osigurana natjecateljska klasa s mjerenjem vremena. Natjecateljska klasa – vozila će imati zasebne izlaske na stazu s mjerenjem vremena u svrhu testiranja.

Detaljnije o programu i pratećim sadržajima ove subote u Novom Marofu možete pročitati ovdje: No. 7 TrackDayu Novi Marof.

Kako je bilo na jednom od prijašnjim TrackDaya, pogledajte OVDJE.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE