0.6 C
Čakovec
Subota, 9 prosinca, 2023

U Mačkovcu će se održati humanitarna utrka za Udrugu za sindrom down

Humanitarna udruga Zajedno za druge u suradnji s AK Međimurje Čakovec i Udrugom za sindrom down MŽ te pod pokroviteljstvom Grada Čakovca, organizira drugu po redu humanitarnu utrku za Udrugu down.

Cilj utrke je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć udruzi, a mjesto održavanja je Sportski dom Mačkovec (pokraj NK-a Omladinac). Ruta je kružnog toka te iznosi 5.7 km te su organizirane i utrke za djecu.

Sama utrka će se održati u subotu, 9. rujna od 15:30.

Dječja utrka kreće u 16:00, dok glavna na 5.7 km starta u 18:00. Dječje utrke uključuju one na 50 m (vrtić 2019. godine i mlađi), 100 m (djeca 2017. i 2018. godište), 400 m (djeca 2014., 2015. i 2016. godište) te 400 metara (djeca 2010. – 2013. godište). Dječja staza će biti na sportskim terenima NK-a Omladinac Mačkovec.

Djeca prije starta popunjavaju listiće s podacima. Listići, potpisani od strane roditelja, predaju se na cilju, poručuju organizatori. Na glavnoj utrci ne mogu sudjelovati djeca godišta 2010. i mlađi.

Prijave se vrše online putem prijavnice na www.utrka.com te na email [email protected]. Startnina iznosi 7€ te se plaća na dan utrke kod stola za preuzimanje broja, dok je dječja utrka besplatna. Trkačima koji se prijave do 6. rujna zagarantiran je potpuni startni paket koji sadržava startni broj te bon za topli obrok nakon utrke.

Za prijave nakon tog datuma ne garantiramo potpuni startni paket. Prijave su moguće i na dan utrke od 16:30 sati do 17:50 (igralište NK Omladinac Mačkovec). U tom slučaju nije zagarantiran startni paket u potpunosti. Dječje prijave traju do 15:50, poručuju organizatori.

Startni paketi podižu se ispred sportske dvorane NK-a Omladinac Mačkovec u subotu, 9. rujna od 16:00 pa sve do početka. Isti se mogu podići tijekom cijelog dana uz prethodnu najavu. U sklopu kluba će biti omogućen i pristup svlačionicama.

Organizatori najavljuju kako je obavezan nastup sa startnim brojem kojeg osigurava organizator, jednako kao i mjerenje rezultata i obradu podataka. Utrke se neće održati u slučaju lošeg vremena.

Osigurane su medalje za prva tri natjecatelja, jednako kao i za dječje utrke. Isto tako i pehari za najbolje natjecatelje, dok djeca u dječjim utrkama dobivaju finišerske medalje. Za najmlađe je postavljen i napuhanac za igru.

SVI NATJECATELJI NASTUPAJU NA VLASTITU ODGOVORNOST. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. FOTOGRAFIJE: Prijavom na utrku svi sudionici pristaju da se fotografije snimljene tijekom i nakon utrke mogu koristiti za potrebe promidžbe utrke, naveli su organizatori iz Humanitarne udruge zajedno za druge.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Susjed unesrećenog na mjestu nesreće

Tragedija u Orehovici

Čakovečka špica 9.12.2023.

Čakovečka špica 9.12.2023.

Ovo je potpuno nova Toyota Camry

Moto Mrazevi u Čakovcu 2023

Moto Mrazevi brundali Čakovcem