U subotu 9. studenoga zadnje kolo Kros lige Globetka 2019. i proglašenje najboljih

Osma sezona organiziranog trčanja u čakovečkoj Globetki došla je do samoga kraja. U periodu od 2012., do sedmog kola 2019. godine, održano je ukupno 61 utrka. Broj trkača se u tom razdoblju višestruko povećao, pa je tako prva sezona, koja je održana 2012. godine, završila s prosjekom od 58 trkača po kolu a ukupno je trčalo u toj sezoni 102 trkača. Do 2018. godine prosjek je narastao na 178 trkača sa ukupnim brojem od 310 sudionika u toj sezoni, dok je u 2019. godini do 7. kola prosjek bio čak 225 trkača sa ukupno 390 sudionika. Sveukupno se u ovih osam godina organiziranja lige, do ovogodišnjeg 7. kola u ligu uključilo preko 780 trkača. 

Posljednje 8. kolo za 2019. godinu, održat će se u subotu 9. studenoga s početkom u 14 sati. Ujedno će se osim same utrke održati i proglašenja najuspješnijih u ovoj sezoni. Kao i prošle godine proglašenje naboljih održat če se u industrial bar-u Metalac.

U nastavku prenosimo satnicu subotnjeg programa koju je objavio AK Međimurje.

 13:50 ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA  

Molimo sve sudionike i one koji su sudjelovali u provedbi lige da se 10 minuta prije starta okupe radi zajedničkog fotografiranja, kod šatora za prijave. 

14:00 START UTRKE 

Pokret na startnu poziciju kreće u 13,55 sati za trkače na 3,6 km te 5 minuta kasnije za trkače na 7,8 km. Start je 14,00 za 3,6 km i 14,05 za 7,8 km. 

16:00 PROGLAŠENJE ZA 2019. U METALCU 

Budući da jo ovo posljednje kolo za 2019. godinu, nakon utrke s početkom u 16,00 sati održat će se u Industrial baru Metalac i proglašenje najuspješnijih trkača po kategorijama za cijelu sezonu. Napominjemo da u krug onih koji će primiti odličja mogu ući samo trkači koji su nastupili barem na četiri od ukupno osam kola za 2019. godinu. Bez obzira na osvajače odličja, pozivamo da se proglašenju odazovu svi koji su nastupali bez obzira na participiranje u nagradama, a za to ima više razloga

MAJICA i FOTOGRAFIJA

Vrijeme od završetka utrke pa do samog čina proglašenja iskoristite i za podizanje zaslužene majice koju prema propozicijama za 2019. godinu dobivaju oni koji su nastupili na najmanje 4 kola u ovoj godini i pritom uplatili kotizaciju. Također, trkači koji su barem jednom “naletjeli” na objektiv jednog od službenih fotografa dobit će na poklon i svoju fotografiju. NAŽALOST zbog pomanjakanja vremena vaših papparaza, slike vam neće biti uručene na proglašenju već će vam biti dostavljene naknadno 

DRUŽENJE 

Prije i nakon dodjele priznanja prilika je  da se u dobrom raspoloženju počastimo za završetak još jedne uspješne, 8. po redu sezone trčanja u Globetki. Tradicija je da na ovom završnom okupljanju svi sudionici koji su željni dokazivanja u kulinarskim sposobnostima pokažu svoje umijeće i na taj način daju svoj doprinos što boljem raspoloženju. Za one koji se žele posebno iskazati molim da se obrate na ovu e-mail adresu ili na mobitel 098/573-044 (Sandra Vaser) radi informacija kojih “artikala” nedostaje)

SVLAČIONICE  

Kako biste nakon utrke na proglašenje i druženje u “Metalcu”  došli u što boljem “izdanju”, na raspolaganju će vam biti svlačionice i tuševi na objektu Streljane, koja se nalazi u neposrednoj blizini. Svlačionice možete koristiti i za presvlačenje prije utrke već od 12,30 sati nadalje. 

VOLONTERI 

Samo proglašenje i druženje zahtjeva više angažmana, pa molimo da se jave oni koji neće trčati a žele sudjelovati u provedbi  da se  jave organizatoru proglašenja Damiru Šariću 098/983-0371 ili organizatoru utrke Franji Dujiću 098/522-147. Uz želju za još jedan uspješan nastup u Globetki, pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju i zajedno s organizatorom, članovima AK Međimurje, uživate u nama najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – trčanju. 

 

izvor: AK Međimurje

foto: rr

Ostavi komentar