U Gornjem Mihaljevcu prvi treking u Međimurju: 1. PostMartinski Susret (PMS)

PostMartinski Susret 01

Orijentacijski klub Međimurje organizira prvi treking u Međimurju pod nazivom PostMartinski Susret (PMS) na terenima Gornjeg Mihaljevca. Natjecanje se organizira pod pokroviteljstvom općine Gornji Mihaljevec natjecanje  OK Međimurje. Pozivnicu organizatora prenosimo u cjelosti:

Pozivamo, sve planinare, trkače i ostale koji vole boravak u prirodi na 1. PostMartinski Susret. Pozvani ste da se 17. studenog, prvu subotu nakon Martinja, okušate u trekingu u okolici Gornjeg Mihaljevca. Iskoristite ugodno jesensko vrijeme, otkrijte nove staze i skrivena mjesta. Dodajte svojoj uobičajenoj aktivnosti u prirodi malo avanture.

Treking je organiziran sa željom da se što veći broj zainteresiranih odvede van poznatih staza, na manje posjećena mjesta.

Natjecatelji moraju hodanjem ili trčanjem proći zadane kontrolne točke. Redoslijed obilaženja i put između kontrolnih točaka biraju sami. Ovisno o iskustvu i kondiciji možete izabrati dužinu i zahtjevnost staze (“Šetnja” dužine oko 8 km, “Lagana” dužine oko 15 km i “Malo teža” dužine oko 25 km).

Kraće staze predviđene su za one manje iskusne i karte s označenim kontrolnim točkama objavljene su na FB stranici natjecanja, dok natjecatelji u kategoriji “Malo teža” karte dobivaju prije starta.

Start je u 10:30 na igralištu NK Jedinstvo u Gornjem Mihaljevcu gdje će biti i cilj. Svi će natjecatelji u cilju biti nagrađeni ukusnim jelom i sokom, a punoljetni i gemištom. Sve dodatne informacije potražite na facebook stranici natjecanja ili na email: [email protected]

Prijave se primaju OVDJE još danas  (četvrtak, 16. studenoga).

PostMartinski Susret 02

Ostavi komentar