SVE JE SPREMNO ZA 3. POLUMARATON ZRINSKIH: Dosad prijavljeno više od 700 sudionika polumaratona i utrke građana!

press Polumaraton Zrinskih (38)
Damir Šimunić, Mario Dobša, Božica Horvat i Mario Sever

Predsjednik Atletskog kluba Međimurje Mario Dobša, te članovi Kluba Damir Šimunić, Mario Sever i Božica Horvat danas su na konferenciji za medije održanoj u zgradi Međimurske županije istakli kako je sve spremno za Treći polumaraton Zrinskih.

Konferencija za medije u zgradi Međimurske županije

Utrke, polumaraton 21 km i utrka građana 5 km startaju u nedjelju 28. travnja u 10 sati u Zrinsko-Frankopanskoj ulici (ispred nekadašnjeg Japa bara). Cilj će biti na Trgu Republike.

Finišerske medalje ove su godine osigurane i za trkače u utrci građana


Novosti ovogodišnjih utrka su finišerske medalje koje će uz polumaratonce primiti i svi na utrci na 5 km. Trkači će imati čipove i na cilj se ulazi kraj jezera, a ne kroz Stari grad (zbor renoviranja). Unutar utrke trčat će i vatrogasci koji će imati zasebno proglašenja pobjednika.

Uz Ak Međimurje ova se sportska manifestacija organizira u suradnji sa Zborom atletskih sudaca Međimurja. Stazu osiguravaju PUM Čakovec, JVP Čakovec, USR Sport za sve Mala Subotica i učenici Gimnazije Čakovec.

Rekordan broj prijava

S današnjim danom prijavljeno je čak 713 trkača što je čak 30% više prijavljenih u odnosu na prošlu godinu. Prijave su stigle osim iz brojnih gradova Hrvatske i iz Slovenije. Odličan je odaziv i na utrku građana, pa će ovogodišnja utrka biti bilježiti rekordan broj sudionika. Prijave su još uvijek moguće. Prijavni centar smješten je u Zgradi Scheier u kojem se mogu podići startni paketi i izvršiti nove prijave.

Radno vrijeme prijavnog centra:
– radit će u subotu od 10-18 sati
– u nedjelju na dan trke od 8,00 sati (prijave na dan utrke skuplje !)
– prijave ON-Line bit će moguće do 12,00 u petak 26.4. nakon toga u subotu 10-18 sati u prijavnom centru ili u nedjelju od 8 sati nadalje

Posebice su zamoljeni građani pripaziti na posebnu regulaciju prometa budući  da se trkači kreću uglavnom po ulicama i manjim dijelom biciklističkim stazama.

RASPORED ZATVARANJA PROMETNICA:
Rotor kod pošte, 8,00-11,00
Zrinsko Frankopanska, 9,50 – 10,20
Vukovarska, Vladimira Nazora 9,50 – 10,30
O. Keršovanija, E. Kvaternika, I. Mažuranića 10,00 – 11,00
T. Masaryka, I.G.Kovačića, Zavnoh-a, Mihovljanska,
Kralja Tomislava 10,00 – 11,00
Dr. Ante Starčevića, Preloška 10,00 – 11,20
Putjane, Pavleka Miškine, L. Bezeredya 10,30 – 11,30
T. Goričanca, A. Mihanovića, J. Bedekovića 10,30 – 11,40
J.Križanića, V.Lisinskog, Kalnička 10,30 – 12,00
Zagrebačka, Kolodvorska, T.Bratkovića 10,40 – 12,15

Članovi AK Međimurja pozivaju Čakovčane neka dođu na utrku i bodre trkače kako bi svi zajedno promovirali dobar duh i dobro raspoloženje ove manifestacije koja je također dio programa obilježavanja Dana Međimurske županije. Više o polumaratonu na http://www.akm.hr/

foto: rr

Ostavi komentar