Prvenstvo Hrvatske u višebojima: Međimurju zlato, srebro i bronca

Nevia Fotak

Odlične rezultate postigli su članovi AK Međimurje koji su ovog vikenda nastupili na Prvenstvu Hrvatske u višebojima, održanim u Zagrebu na stadionu Mladosti. Osvojene su tri medalje, po jedna zlatna srebrna i brončana, a najuspješnija je bila Nevia Fotak, koja je u konkurenciji limačica rođenih nakon 2007. godine, osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju.

Nevia je uvjerljivo pobijedila konkurenciju a neuhvatljiva je bila na 200 m s 28,07 sekundi i skoku u dalj sa preskočenih 4,77 m, što su za njezin uzrast izvrsni rezultati.!

Srebrnu medalju za samo osam bodova manje od prvoplasiranog osvojio je Dorian Čavlek u kategoriji limača a broncu je osvojio njihov trener Aleksandar Žbulj koji je nastupio u desetoboju za seniore.

Na natjecanju su za AK Međimurje nastupili i Jana Blažeka koja je osvojila u konkurenciji limačica 9. mjesto te Oto Pesek koji je u konkurenciji limača osvojio 14. mjesto

REZULTATI:

Troboj limačice: 1. Nevia Fotak 1202 boda 9. Jana Blažeka 782 b; Troboj limači: 2. Dorian Čavlek 818 b 14. Oto Pesek 307 b; desetoboj seniori: 3. Aleksandar Žbulj 3419 b.

Dorian Čavlek
Dorian Čavlek

 

Ostavi komentar